Према истим сазнањима, Пешић ће бити приведен надлежном тужиоцу у Вишем државном тужилаштву, које је је дело квалификовало као тешко убиство у покушају.

Сестра оштећеног Бујишића, Маријана Бујишић испричала је "Вијестима" да је њен брат рањен током туче са колегама са којима заједно ради на купалишту Роyал беацх из бизарног разлога.

Имали заједнички смештај

-Они су заједно смештени у једном објекту и како сам сазнала, свађа је настала због употребе машине за прање веша, коју су сви заједно користили. Двојица радника прво су напала Јанка Булатовића а моја брат Немања је покушао да спречи тучу. Одједном је дошао Пешић, који је ножем прво напао Булатовића а касније и мог брата - испричала је Бујишић Вијестима.

Младићи су, како је навела, за сада стабилно иако и даље у тешком стању.

У саопштењу Управе полиције наводи се да су службеници Регионалног центра безбедности "Југ", Ођељења безбедности Улцињ, лишили слободе једну особу осумњичену за убиство у покушају.

- Наиме, улцињска полиција је синоћ обавијештена од стране Хитне медицинске помоћи Улцињ да је у месту Доњи Штој дошло до повређивања два лица која су задобиле повреде у виду убодних рана нанетих оштрим предметом. Полицијски службеници су изашли на лице места, а о догађају је обавештен тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици по чијем је налогу и овлашћењу извршен увиђај на лицу места. Спроводећи активности у циљу утврђивања свих околности и чињеница и расвјетљавања догађаја, припадници полиције дошли су до сумње да је синоћ око 22.25 часова у месту Доњи Штој дошло до физичког сукоба две групе лица и употребе ножа, којом приликом је, како се сумња М.П. (22) из Бара нанио повреде поменутим подесним средством лицу Ј.Б. у предјелу стомака, док је лицу Н.Б. (23) нанио повреде у предјелу рамена и леђа. Повређена лица су транспортована у Општу болницу Бар на указивање лекарске помоћи - пише у саопштењу.

Убиство у покушају

Наводи се "да је са свим околностима упознат је тужилац у Вишем државном тужилаштву у Подгорици који је квалификовао кривично дело убиство у покушају, те наложио да се М.П. лиши слободе".

-Вршећи преглед апартмана који је користи М.П. пронађено је паковање са садржајем за који се сумња да је опојна дрога марихуана масе 17,7 грама и дигитална вага за прецизно мерење. Осим тога, М.П. је код себе поседовао такође једно мање паковање са садржајем опојне дроге марихуане. Тужилац се изјаснио да се у радњама М.П. стичу елементи кривичног ђела неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога- наводи се у саопштењу УП.

(Вијести)

БОНУС ВИДЕО: