У водитељски тим "Елите", новог и никад виђеног пројекта до сада на нашим просторима и шире, како смо писали, прикључила се и прелепа и атрактивна водитељка Ана Радуловић.

Фото: Инстаграм пронтскрин/ана_радуловиц_

 

Радуловићка је већ дуго позната јавности и на јавној сцени је нешто више од пет година, а свој приватни живот неретко експонира, али и не тако често говори о њему, јер како је у више наврата истакла, жели да сачува интиму и приватност за себе.

Наиме, Ана је своју каријеру започела као модел, те се у том својству појавила у више музичких спотова, међу којима су "Ти ме не знаш" од Срећка Кречара, "Све моје љубави" Џенана Лончаревића, "Мој животе" Ненада Маринковића Гастоза као и многе друге.

Фото: Инстаграм принтскрин/ана.радуловиц

 

Потом, Ана је започела са радом на РЕД ТВ где се и прославила као водитељка кроз емисију "Питам за друга" која се уско тицала дешавања у ријалитију "Задруга", као и у емисији "Временска дијагноза".

С обзиром на већ поменуто искуство, Ана се у неколико наврата појављивала и на ТВ Пинк као водитељ, а недавно су гледаоци могли ближе да је упознају и током вођења емисије "Народ пита".

О приватном животу познате водитељке доста се зна, а заправо информација која је многе изненадила јесте да је она удата за познатог певача Мирчета Радуловића. Они су 8.новембра 2015.године обележили своју љубав браком, а као круна њихове љубави јесте њихов син Константин, ког је на свет донела 27. марта 2016. године.

О свом браку са "Звездом Гранда" ретко када говори, а једном приликом је истакла да се обоје труде да са наследником проводе што више времена, те је и открила како проводе то заједничко време.

Ми се стварно трудимо да са сином проводимо што више времена, кад год можемо. Некад је и он уморан, и ја сам сломљена од обавеза, посла, он дође са наступа, али стварно свим силама се трудимо да са сином проводимо квалитетно време. Када смо код куће, организујемо игре, учимо заједно са њим. Највише волим да слушам кад уче математику, то ми је најслађа ствар или када се преслишавају… Једном приликом су заспали док су се преслишавали, ја сам плакала од смеха као киша - истакла је водитељка једном приликом.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".