Након развода од супруга, њен живот укључује журке, али овај пут без кајања, пише грчки сајт Прототема.

Ова 37-годишња политичарка често са својим пратиоцима на друштвеним мрежама дели тренутке из свог приватног. Последња у низу објава приказује дружење са пријатељима на познатом Флоw фестивалу, тродневном музичком дешавању у Хелсинкију. 

Некада најмлађа лидерка неке државе у историји, данас живи видно опуштеније и ужива у животу без политичких обавеза. То потврђује и њена изјава да јој је ово прво "право летовање" након дуго времена. 

Како се види на фотографијама објављеним на њеном Инстаграм профилу, Маринова је за сваки дан фестивала бирала другачији стил одевања. Она је "дебитовала" у смелој, прозирној црној хаљини, а за други дан је одлучила да дода више боје те се одлучила за розе хаљину у Барби стилу коју је употпунила црним чизмама.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

 

Њој је друштво правила и посланица Насима Размиар, која се одлучила за нешто скромнију комбинацију са широким панталонама и мајицом. 

Бивша премијерка је објавила и фотографију на којој има ружичасти топ упарен са црном мини-сукњом и штиклама исте боје. 

Са пратиоцима је поделила и снимке на којима се налази међу гомилом љубитеља музике, који су очигледно били несвесни да бивша премијерка плеше са њима.

Већина њених пратилаца поздравила је овакву промену ове младе жене.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

 

Подсетимо, Сана Марин је званично поднела оставку на место премијерке Финске три недеље пре него што је Петри Орпо из Партије националне коалиције преузео дужност. Иако је била актуелна председница владе, она и њена странка заузеле су тек треће место на изборима. 

Била је најмлађа премијерка на свету када је преузела дужност 2019. године и суочила се са критикама због велике потрошње њене владе.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

 

Маринова је била под интензивним надзором када су прошле године постали вирални снимци њене страствене игре са поп звездом. Неколико дана касније, на фотографији која је процурила у топлесу види се како се љубе на забави коју је приредила у премијерској резиденцији.

Управо због тога, она је прихватила захтев критичара и подвргла се тесту на дрогу, који је успешно прошла. 

 

 

 

 

 

 

- И ја сам човек - рекла је Марин у тадашњем говору, бранећи своје право на приватан живот.

- Радим свој посао. Учим из тога... Желим да верујем да људи гледају на посао који радимо, а не на оно што радимо у слободно време.

Сада, 37-годишњакиња ужива у животу какав је желела, без жаљења и критике.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Сана Марин - премијерка Финске која се залаже за чланство у НАТО

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".