Финска премијерка очигледно живи живот као ријалити, после снимака са приватних журки  и оскудних стајлинга сада је у жижи јавности њен муж. Додуше, ускоро бивши.

Локални медији наводе да је бизнисмен Маркус Раиконен (37) флертовао и интимно плесао са Индијком која је била на одмору у Финској са боливудским звездама. 

Маркус је наводно у пијаном стању покушао да је пољуби док су заједно стајали у бару ноћног клуба у Хелсинкију у раним јутарњим сатима, али је Индијка наводно одбила пољубац.

Фото: Танјуг/АП

 

 

Раиконен и непозната жена на крају су фотографисани у бару док је држи око бокова.

Премијерка Сана Марин је прошле недеље објавила да се разводи после 19 година брака.

Да имају проблеме у браку шушка се већ дуго.

 

Подсећамо, прошлог августа објавњени су снимци на којима се види како Марин интимно плеше са једним мушкарцем, а претходно је организовала забаву за пријатеље у својој резиденцији где су се једна гошћа и гост понашали раскалашно (више о томе прочитајте на ОВОМ линку).

- Захвални смо за 19 година заједно и нашу вољену ћерку. Остаћемо најбољи пријатељи - написали су још увек законити супружници тада у одвојеним Инстаграм причама.

На проблеме у браку указала је и чињеница да је Марин провела Ускрс опуштајући се у Паризу са групом пријатеља док је њен муж остао у Финској.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".