Певачица Катарина Грујић ужива у заједничком животу са супругом Марком Гобељићем и њиховом ћеркицом Катјом. Родитељство обома веома прија те сваки слободан тренутак пар користи да се максимално посвети наследници, а на њеном Инстаграм профилу често се могу видети фотографије породичне идиле.

Фото: АТА имагес

 

Будући да су обоје успешни, свако на свом пољу, Каћа не запоставља своју певачку каријеру, док са друге стране Марко има доста клупских обавеза, помоћ око малене Катје увек је добродошла, а први су ту да ускоче родитељи познатог пара, који су опчињени преслатком унуком.

Певачица је често истицала да сви они негују савршене односе, а баш недавно у једном интервјуу открила је да њени родитељи обожавају зета и шаљивим тоном додала да су увек на његовој страни, а да ли је исти случај и када су свекрва и свекар Катарине Грујић у питању, сазнали смо управо из њене најновије објаве.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/катаринагрујиц.долл

 

Будући да је Марков отац Владо прославио рођендан, то је био идеалан повод да се певачица огласи на Инстаграму, а самим тим и све увери у истинитост својих речи, јер по свему судећи они се заиста сјајно слажу.

Објавивши заједничку фотографију на којој свекар Катарине Грујић и певачица позирају видно расположени, она му је упутила рођенданску честитку и пожелела најлепше жеље, али и ставила свима до знања да ова породица савршено функционише.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".