Удовица Маринка Роквића својим бројним талентима и инспиративним објавама на друштвеним мрежама никог не оставља равнодушним, а њен "Инстаграм" налог веома је праћен управо из разлога што се тамо могу наћи савети злата вредни.

Углавном се у истима проналазе припаднице нежнијег пола којима је природни изглед Славице Роквић такође тема интересантна за коментарисање, па често наилазимо и на њене бјути трикове којима успева да одржи младоликост и свежину.

Да је такође и у одличној форми и да се може похвалити беспрекорном линијом сазнали смо путем њеног Инстаграма где је објавила фотку са плаже пре извесног времена.

Леђима окренута објективу позирала је у атрактивном купаћем костиму на пруге и оставила многе без даха посебно јер су ретке прилике да је видимо у оваквом издању.

Затегнуто тело и савршен струк прво је што запада за око на овој фотки, те не треба да чуди што је изазвала огромну пажњу и што је изглед Славице Роквић тема о којој се полемише на друштвеним мрежама.

Комплименти су били неизоставни јер очито је да ова дама и те како води рачуна о себи, те изгледа сјајно без било каквих филтера и фотошопа.

Подсетимо, покојни певач маестралног гласа Маринко Роквић словио је за човека који има складан брак и за онога који показује праве породичне вредности. У браку са супругом Славицом био је више од три деценије, а често су знали да истичу своју љубав.

Маринко и Славица су се венчали 1985. године, а брачна заједница им је трајала пуних 36 година. Током брака добили су два наследника Николу и Марка, који су кренули очевим стопама. Међутим, ни њихов почетак брака није био идеалан.

Покојни певач и Славица су услед несугласица у браку донели одлуку да је најбоље да се разведу што су и учинили, а само неколико месеци касније схватили су да је њихова љубав јача од свега.

Маринко је тада организовао прославу у једном ресторану на комплетно изненађење Славице, али и целе породице.

- Роквић није ништа питао Славицу, већ ју је изненадио. Одвео ју је код матичара, она се тада шокирала, а потом је приредио ручак у једном ресторану, где је присуствовала цела породица и најужи круг пријатеља. Све је шмекерски одрадио - говорио је тада извор близак пару.

До последњег дана Маринковог живота уз њега је била управо његова супруга Славица.

БОНУС ВИДЕО: