Изглед Јелене Докић на мети је коментара по ко зна који пут.

Фото: Принтскрин

 

Свима је добро познато да је веома тежак животни период иза некадашње тенисерке Јелене Докић која је смогла снаге да се ухвати у коштац са свим проблемима који су је задесили и поново набаци осмех на лице.

Борба са депресијом и породични проблеми одразили су се како на њено ментално тако и физичко стање и изглед Јелене Докић, имала је и проблема са килажом која је у једном моменту достигла цифру од 120.

 

 

Ова храбра жена сада жели својим примером да свима пружи прилику да се суоче са својим страховима и путем "Инстаграма" она редовно позива људе да покажу разумевање према онима који се суочавају са сличним проблемима, а путем ове друштвене мреже имамо прилику и да се уверимо да је током година прошла кроз разне трансформације када је линија у питању.

 

Захваљујући дисциплини и посебном режиму исхране успела је знатно да смрша, килажу је довела у ред након што је сазнала за дијету Џени Крејг, гуруа здравог живота којој је поклонила поверење, а резултати су били неминовни.

- Није ствар саму у губитку килограма, већ и у успостављању животне равнотеже. Отишла сам у пензију пре него што сам испланирала чиме ћу се бавити после професионалне каријере. Нисам била спремна за то и једноставно сам почела да набацујем килограме. Када сте професионални спортиста, немате времена за њих, јер непрестано тренирате и морате да водите рачуна о исхрани. Повратак у стваран живот био је заиста тежак, али чврсто сам решила да преузмем контролу над својим телом - испричала је она својевремено и објаснила да је морала да се одрекне неких старих навика.

 

 

Неко време успешно је одржавала килажу међутим изглед Јелене Докић услед многих проблема поново се изменио. Нажалост она се поново суочила са вишком, међутим то не утиче на њено самопоуздање и блистави осмех чему сведоче и најновије фотке на којима она поносно позира у купаћем.

Будући да се недавно вратила тренирању и теретани, не сумњамо да ће ускоро поново бити она стара, а фотке су прави доказ да је она сада једна срећна и задовољна жена, па и за изглед Јелене Докић и енергију коју емитује, она побраја само комплименте.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".