Зорица Марковић неће више у ријалити! Чврсто обећава да је своју мисију у таквим форматима испунила и сад хоће да се посвети новим пословима, отварању ресторана, снимању песама, али и младом момку, с којим се недавно смувала. Млађи је од ње 20 година.

Како је било некада, на почетку ваше каријере?

- То је било 1809 (смех). Кад год сам и онда и сад осетила хејт - сад се тако зове, а тад је био бојкот - ко да смо у рату. Знала сам да ћу да успем, тад је све некако било здраво. Мене су одмах прогласили шундом, али смо се борили, мени је то дало много снаге.

Фото: Архив Новости

 

Који колега вам највише недостаје?

- Стварно сви. Али ето, за Синаном ме и дан-данас душа боли. Сећам се кад сам га последњи пут видела. Био је на ВМА и ја одем да га видим. Седели смо на бетону, на степеницама и попушили три пакле те вечери. Нисам ни сањала да ће то бити наш последњи сусрет.

Како сте реаговали на све наводне бракове које сте имали и колеге с којима су вас спајали?

- Па не знам да ли знаш, али ја сам се удавала 20 пута. Ја сам најгора ку*ветина. Па мени је и Митар Мирић бивши муж, тајно смо се венчали, а он мој брат 100 година, па и сад. Па мене је пола Србије је*ало, по причама ових штакора илити олоша.

Шта мислите о данашњем тренду у музици?

- Музика се не слуша, гледа се, ал' шта мене брига, ја трајем, као и моје старије колеге. Част изузецима, али много има играња и стриптиза.

На кога мислите кад кажете част изузецима?

- Па ето, Прија, Дарко Лазић, Амар Гиле, Драги Домић. Ето, они су сви док су се такмичили, певали код мене. Сећам се и Пријиног рођендана, славила га је код мене. Много су је гости волели, ја сам знала да ће она успети.

Је л' се сећате неке анегдоте с тих ваших заједничких наступа, концерата, како је тад било?

- Па сећам се, како не. Сећам кад сам изашла на бину у оним најлонкама, али нисам стигла да их навучем и на другу ногу, па ми је тај други део висио између ногу.

Како нисте стигли?

- Зато што смо ми те турнеје и заједничке концерте имали тако што смо сви ишли аутобусом. Ми смо такве пиздарије правили да то није нормално. Попакујемо се и чим уђемо, бацамо реми и играмо док не стигнемо. Е ја сам тад била у некој жестокој игри и нисам хтела да изгубим, каснила сам. Нисам стигла да навучем и другу чарапу, без друге сандале, боса, али тад сам била рибетина. И тако сам изашла на бину, касније је то постао тренд.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

У каквим сте односима са Аном Ћурчић?

- Океј, не чујемо се често, али смо у контакту. Мени је ова сезона најтеже пала, јер ја сам на преваре јако слаба. Ја сам њу морала да подржим због тога што сам и ја била преварена.

Вас је муж преварио, па сте његову девојку пребили.

- Не, не нисам је пребила. Само сам је бацила мало у Дунав да плива. Ко шаран. Ја за своје хаос правим.

Зорице, делујете ми заљубљено.

- Е сад си ме упецао. Отворио си ме ко књигу. Одавно се нисам овако испричала. Ко да имаш онај рајсфершлус, па ме, миц по миц, скроз раскопчаш. Јесам, много сам заљубљена у 20 година млађег од себе, ја кад сам га видела, ја сам одлепила. С њим кад сам кренула да комуницирам, мени је, како да ти кажем... И рекла сам, то је то.

Је л' то чувени "џукела"?

- Не. С њим сам била 12 година, али смо прекинули. То је била веза на даљину. Нисам хтела да га лажем. Упознала сам овог мргуда и одлепила. Позвала сам џукелу и рекла да морамо да разговарамо. Који је данас дан, 16? Е, 1. августа сам завршила ту причу и предала се мргуду. Показаћу ти слику, али само ти смеш да је видиш.

Који су вам планови у наредном периоду? Ријалити?

- Не, доста је, стварно. Хвала им на свему, али ја стварно треба да наставим тамо где сам стала. Снимам песме, завршавам књигу, отварам ресторан, живот иде.

Курир.рс

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".