О разлозима њеног одласка са малих екрана доста се спекулисало, а према писању листа "Ало", Саша Мирковић дао је отказ Драгојевићевој због бахатог понашања.

- Није истина да је Далила самовољно дала отказ, то су глупости. Она је у ствари добила отказ и то из  више разлога - рекао је на почетку за "Ало" добро упућен извор, који је открио шта се заправо догодило.

- Она се већ дуже време понашала бахато, што се њеном директору није свиђало. Добила је неколико опомена због начина на који комуницира са колегама, али она није марила и наставила је да се понаша као звезда - објаснио је саговорник, па испричао шта је било пресудно.

Фото: АТА имагес/З. Глигоријевић

 

- Мирковић је строго забранио да његови радници користе Тикток у својству зараде. Сматра да водитељима не приличи да просе за новац од деце и фанова и да је то крајње непрофесионално, с обзиром на то да примају велике плате. Свима је забранио да играју такозване Тикток мечеве, што је Далилу разбеснело. Није желела да угаси налог, јер је она у стању да по 20 сати снима лајвове и да људима узима новац на основу тога што је само гледају. Мирковић је схватио да она није профил особе која се уклапа у колектив и није могао да дозволи да се једна особа издваја и себи даје за право оно што остале колеге не раде, те јој је дао отказ и рекао да од следеће сезоне неће бити део Хајпа - закључио је извор.

 Желела да забрани Цару емисију

Далила је наводно учинила све како њен бивши љубавник, Филип Цар, не би добио емисију на истој телевизији.

- Када је чула да је Цар у преговорима са Хајпом и да ће добити своју емисију, Далила је побеснела. Покушала је на све начине да забрани његов долазак, али Мирковић није допустио да на његовој телевизији други одлучују о томе ко ће бити запослен.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: