Овог лета популарна певачица Сандра Решић ради пуном паром, а пре само неколко дана проживела је прави пакао на весељу на коме је била ангажована.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

Права драма одриграла се када је Сандри позлило, а пуком срећом ту су се нашле колеге Злата Петровић и Емир Хабибовић, за које каже да су је буквало спасили.

Фото: З. Јовановић Мачак

 

Иако је тог дана на заказан наступ дошла у боловима, Сандра, опут правог професионалца није желела да отказује свирку, што је овога пута веома коштало.

– Свако ко је пратио ријалити зна да је мој менструални циклус јако болан, и да једва истрпим болове. То весеље је било заказано, а ја нисам позната као неко ко отказује такве ствари па сам се појавила у договорено време и дошла да радим. Мењали смо се, а сваки пут када бих завршила блок и села за сто, Злата ме је питала „Је л’ ти добро, уопште не изгледа да ти је добро“. Срећом, гости, њих око 700, нису моглı да примете да ми није добро и да се са мном нешто дешава пошто када изађем да певам од тог адреналина ваљда се и моје тело опорави па делујем потпуно ок. Међутим, после сваког блока, бивало је све горе и горе. Попила сам две, па још две, па још две таблете. Међутим, није помагало, шест таблета за пола сата - почела је причу Сандра, а потом у даху наставила:

– Најгоре од свега је то што је тог дана била олуја, падала је киша и било је јако хладно. Ја сам се Злати правдала да ми је добро и да ништа не брине, кренула сам на ваздух мислећи да ће ми бити боље. Само што сам изашла, срушила сам се као свећа у блато. Срећом Злата је кренула за мном, а за њом је кренуо Емир. Ја се ничега не сећам, али чини ми се да ме је Емир држао, да ми је вадио језик, да ми је она држала главу. После су ми испричали да су ми извадили језик да се не бих угушила. И Злати и Емиру сам јако захвална јер су ме пребацили у собу да дођем мало себи. Весеље је трајало, а ми смо преживљавали праву драму - испричала је певачица.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".