Наше старлете су најпознатије по оскудном одевању, слиликонима, естетским захватима, али и проблемима са законом! И док се неке поносно хвале дипломом факултета, неке отворено признају да нису желеле да уче, већ су "звање" добиле на другачији начин.

Анђела Вештица

Фото: АТА имагес

 

Мало ко зна да је њено право има заправо Анђела Митковски. Позната је по свом жустром карактеру, нема длаке на језику и свима одмах све говори у лице. Нису јој страни ни конфликти, а пажњу привлачи врло необичним изгледом, који је резултат многобројних пластичних операција.

Анђела је прва два разреда завршила у родном Прокупљу, а потом је основну школу наставила у Бору, где се преселила са породицом. А потом је дошла у српску престоницу са жељом да заврши Зуботехничку школу, што је и учинила, након тога образовање није настављала.

Ава Карабатић

Фото: Инстаграм принтскрин/ава_карабатиц_оффициал_нови

 

Хрватска старлета Ава Карабатић је у Задру студирала италијански и латински, чиме се често хвалила, али је углавном „заборављала“ да помене да то студирање траје преко десет година.

"У Сарајеву ми љубе ноге јер сам велика звезда. Људи са естраде немају ни завршен вртић а ја сам одлична студенткиња", поручила је Карабатићева једном приликом.

Ана Кораћ

Фото: АТА имагес

 

Пажњу јавности је стекла дружећи се са Сорајом Вучелић, а онда је упловила и у свет ријалити програма, као и њена другарица. Завршила је средњу Уметничку школу у Ивањици, а након тога уписала студије журналистике у Београду. Међутим никада није говорила о томе да ли завршила факултет.

У међувремену се удала и родила дете, а иако не ради нигде, и даље живи на високој нози.

Мими Оро

Фото: Инстаграм принтскрин/мими_оро_милица

 

Сви се добро сећамо Мими Оро, старлете коју су у квизу питали "Која је највећа птица на свету?", а она је одговорила "Оро".

Мими је пре неколико година истакла да је дипломирала са највишом оценом, на смеру рачуноводство и ревизија на "Алфа БК Универзитету". Такође је била у ријалитију, а изјавила је тада да ће радити у банци или као ревизор, да види какве су корупције по фирмама.

Нађа Ђукић Блонди

Отворено је причала да је диплому купила.

"Ја сам преко свог кума, много јак човек који нажалост није више са нама. Нешто смо причали и он ми је рекао, много си интелигентна, јако брзо конташ ствари, видим како на телефону куцкаш, на рачунару, јако брзо све… Дај нешто мало више, али ја сам рекла да немам вољу и жељу да учим, неке ствари су ми биле битније. Тада сам се с њим договорила, он је то завршио и ја сам добила диплому. Тако сам ја завршила факултет, ништа не кријем. Не знам који. Знам да нећу да радим јер ја нисам девојка која ради, никада у животу нисам радила, нити ћу да радим, свесна сам тога. Увек сам све имала“, рекла је Блонди у једној емисији.

Сораја Вучелић

Фото: Инстаграм принтскрин/ сорајавуцелиц

 

И Сораја се својевремено хвалисала факултетом.

„Завршила сам психологију, али о томе нисам много причала јер за нас познате личности кажу – па, како она има факултет? Као да је то нешто немогуће и невероватно“, изјавила је Сораја.

На сва уста се хвали како је веома образована.

"Остао ми је још дипломски. Знаш колико су били тешки испити. Хоћу да имам диплому да се хвалим, да сви кажу како сам образована и да могу да ме пољубе у то лепо д**е“, рекла је давно Станија, а у међувремену је дипломирала економију, а након тога није крила срећу.

У јуну 2017. се похвалила да је дипломирала на државном економском факултету у Новом Саду. Занимљиво је да старлета већ годинама истиче такође како је ово занимање којим жели да се бави у будућности, а недавно је изјавила и како интензивно планира да крене стопама свог оца:

"Не бирам ништа што је лако, па само тако желела да идем стопама свог оца који је такође дипломирани економиста, а ово што радим тренутно је како ја кажем, младост, лудост“, закључила је.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".