Саша и Жељко Јоксимовић како због пословних успеха, свако на свом пољу, тако и својом приватношћу привлаче изузетну пажњу, а посебно је интересантна тема однос познате браће који је често испраћен спекулацијама и нагађањима да нису на сјајној релацији.

С обзиром на то да иза себе има успешну каријеру, Саша је једном приликом открио да ли му смета етикетирање као Жељковог брата.

- Ја не желим да ме људи ословљавају више као Жељковог брата, не зато што га се одричем или далеко било стидим тога, него сматрам да сам довољно постигао у свом животу и каријери, да људи знају о коме се ради када се напише име Саша Јоксимовић, без пијетета чији сам брат. Невероватно ми је да су неки људи помислили како желим да се одрекнем брата. Своје размишљање и циљ сам објаснио и надам се да ће људи убудуће то поштовати, јер сам од почетка каријере био неко ко је имао одличну сарадњу и подршку медија - рекао је једном приликом и додао да су Саша и Жељко Јоксимовић у одличним односима:

- Нас двојица никада нисмо били у лошим односима и увек смо подржавали један другог. Нама је породица увек била светиња. Тако смо научени и одгајени - рекао је једном приликом популарни глумац на ову тему, а сада путем "Инстаграма" и показао братску љубав и очито велики понос који у срцу има.

- Који је који боктемазо? - шаљиво је написао Саша у опису заједничке фотографије.

Многи су остали затечени овим његовим потезом управо из разлога што су свега могли да се наслушају када су њихови нарушени односи у питању иако је у више наврата глумац ове наводе демантовао.

- Он је презаузет човек, као што сам и ја. Не стижемо да се виђамо, али то не значи да се не волимо - јасно је једном приликом он изјавио, а овим гестом то и потврдио.

(Story)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".