Поп дива, Јелена Карлеуша обрадовала је фанове и избацила нови албум "Алфа".

Десет година је вредно радила на овом пројекту, а вечерас у 20 часова, када је угледао светлост дана, Јелена се својим фановима обратила речима:

- Моменат који сте дуго и стрпљиво чекали је управо дошао. Представљам вам албум АЛПХА! Нека вам донесе, снагу, самопоуздање и нову енергију. За неколико дана објавићу датум специал евент у Београду, на којем ћемо заједно преслушати нове песме - написала је Јелена и том информацијом обрадовала бројне пратиоце који, верујемо, једва чекају да заједно са њом преслушају нови албум.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Тецх Wе Wант/Јелена Карлеуша

 

Јелена Карлеуша данас је у јутарњим часовима објавила прву песму "Карлy б*тцх", која почиње говором:

"Одувек сам се трудила да будем на правој страни. Оспоравана, хваљена - свеједно. У ваш живот довеле су ме емоције, страст, машта. За неке нормална, за неке фрик, али у свему увек АЛФА."

За њу је објавила и спот, који је, како сазнајемо, платила 250.000 евра.

На самом снимању учествовало је 150 људи, а костими су креирани од страни дизајнера који раде за Бијонсе.

- У тих 150 људи је 70 статиста, 30 плесача... Рађени су костими који нису носиви, али то људи морају да виде да би разумели. Креирани су од стране дизајнера који су заступљени и као главни дизајнери на турнеји Бијонсе, што довољно говори о квалитету. Снимало се од 6 ујутру па до ситних сати, по 20 сати су трајала снимања. Било је невероватно напорно, али су сви толико поносни и ван себе од среће због свега што је урађено - рекао је недавно саговорник.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".