Полицијска службеница, Џенана Селимовић, како се сумња, одала је инфромацију Нермину Сулејмановићу где се налази његова невенчана супруга Низама Хећимовић коју је касније брутално убио.

Како пише портал "Црна хроника", тужилаштво Тузланског кантона проверава наводе да ли је полицијска службеница МУП-а ТК Џенана Селимовић открила локацију троструком убици Нермину Сулејмановићу где се налази његова невенчана супруга Низама Хећимовић.

Како овај портал незванично сазнаје, полицајка Џенана је наводно била у вези са Сулејмановићем.

Фото: Друштвене мреже

 

 

Низамина породица такође је Џенану означила као кртицу која је откирла Низамину локацију, пише портал "Црна хроника".

Тетка Зијада Вуковић Памуковић поделила је видео у којем женска особа означава Џенану као полицајку која је отрклила локацију и која је, како она тврди, била у љубавној вези са Нермином. И сестричина је поделила исту информацију.

Фото: Друштвене мреже

 

 

На друштвеним профилима, Џенана је описала себе као "рођена сам да будем полицијски службеник. Да чувам, подучавам, помажем и инспиришем, то сам ко сам, мој позив, моја страст, мој живот, мој свет", стоји у опису профила уз емотикон полицајца.

Тужилаштво проверава наводе

Тужилаштво Тузланског кантона проверава наводе да ли је полицијска службеница МУП-а ТК Џенана Селимовић открила локацију троструком убици Нермину Сулејмановићу где се налази његова невенчана супруга Низама Хећимовић.

Фото: Друштвене мреже

 

 

Према информацијама "Аваза", локацију је, а што утврђују и МУП и Тужилаштво, наводно открила службеница Селимовић о чему је истог дана одмах МУП ТК обавестио поступајућу тужитељку.

Беба лежала у локви крви

Подсећамо, Нермин Сулејмановић, који је починио троструко убиство, почевши од своје невенчане супруге Низаме Хећимовић, већ је пријављиван полицији за насиље у породици.

Он је убио је своју супругу испред викендице у месту Сибовац, недалеко од Градачца, док је њихова ћерка лежала у локви крви и плакала.

Фото: Друштвене мреже

 

 

Како се могло видети на узнемирујућем снимку који је сада обрисан, он је питао несрећну жену зашто га је пријавила полицији, а она је одговорила да се бојала за себе и дете.

Након што је претукао и убио своју невенчану супругу, Нермин је убио још двоје људи, оца и сина (23), турске држављане, Џенгиз Ондера и Дениса Ондера. У крвавом пиру је рањена и мајка, тачније супруга убијених, која се налази на Клиници за анестезиологију и реаниматологију у Тузли и данас је у свесном стању.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

 

Низама је пријавила насиље, а онда јој је на врата дошао џелат лично, о томе детаљније у нашој посебној вести.

(Црна хроника)

БОНУС ВИДЕО: