Наиме, један мушкарац је успео да открије тајну његове мајке коју је она успела да чува пуних 19 година. Објаснио је како је урадио ДНК тест из забаве док је био на факултету - не очекујући да ће сазнати нешто што до сада већ није знао.

Али, када су стигли резултати, доживео је шок свог живота сазнавши да је "пола Европљанин и пола Азијат".

На Редиту је испричао целу своју животну причу, није могао да дође себи од шока!

- Имам заиста сјајну породицу - мајка ми има 46, отац 50 година и имам близнакиње. Ми смо типична средња до горња класа породице, али некада смо били сиромашни. Очев бизнис је "експлодирао" и потпуно променио наше животе на боље. Нисмо савршена породица, али увек смо ту једни за друге и имам дубоку везу са својим родитељима, с обзиром да смо тада живели у паклу - укратко је објаснио.

Наставио је објашњавајући како је са својим пријатељима са факултета одлучио да наруче ДНК тестове "из забаве" - како би упоредили резултате међусобно.

Позвао оца и мајку, па кад је поменуо тест настао мук

- Свима сам рекао да моји резултати неће бити толико узбудљиви јер су ми оба родитеља Европљани. Ево сада проблема - ја сам само пола Европљанин, а друга половина је из Азије, углавном из Кине и мало из Индије. Потпуно сам сигуран да нико у мојој породици није одатле, и добро познајем своје баке и деде - преноси "Мирор" причу овог момка.

Иако има тамнију боју коже од својих родитеља и браће и сестара, никада није помислио да то може бити због различите ДНК структуре.

- Потпуно сам изван себе јер је моја мајка преварила мог оца. Заједно су од своје 18. године. Између њих је била само искрена љубав, и мама је увек подржавала оца у његовим амбициозним подухватима. Полудео сам од страха, треба ми савет, бојим се да ћу изгубити оца ког обожавам. Покушао сам да поменем ДНК тестове као нешто забавно током видео позива са родитељима. Док се отац насмејао и рекао зашто да не, мама је остала тиха и променила тему - прича он и додаје:

- Након позива, пре него што сам почео да учим мало, мама ми је послала поруку. Суштински ме је укорила због бриге о глупостима као што су ти тестови, уместо да будем усредсређен на учење. Овај семестар није био мој најбољи, али увек сам имао добре оцене и то никада није била спорна тачка између нас. Дословно ми је рекла да више не помињем ту идеју и да се само усредсредим на учење. Стварно не знам шта да мислим. Никада нисам добијао овакве поруке од ње, нисмо се често свађали и увек сам јој био близак. Стварно осећам као да се нешто крије. Заборавио бих на овај тест и назвао га грешком. Али зашто је онда реаговала тако, проклетство - питао је он на крају.

"Да ниси можда усвојен?"

Док је већина корисника сугерисали да би требало да поразговара са својом мамом лицем у лице, други су покушали да дођу до других могућих објашњења за његове резултате. Један корисник је рекао: "Могуће је да је можда неки деда или бака сакрио истину или да је неко усвојен."

Други корисник је додао: "Прво, поновите тест. Друго, почео бих са својом мамом. Могу да замислим бар пет верзија које нису прича 'мама је преварила тату, а он није знао'."

Трећи корисник је рекао: "Поновио бих тест. Затим бих можда разговарао са својом мамом. Превара није једино могуће објашњење овде. Ваши родитељи су можда имали проблема са зачећем. Јесте ли сто посто сигурни да нисте усвојени?"

БОНУС ВИДЕО:

"НОВОСТИ" СА БЕРАЧИМА МАЛИНА КОД АРИЉА: Рекорд уписао Хуан из Вијетнама - у дану убрао 124,5 кг

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".