- Седим ја на фотељи и контам где ћу у лов за викенд. Кад чујем неку шкрипу точкова испред радње. Црни БМW. И он право из аута у моју радњу. Го до паса. Крвав. С пиштољем у руци. Вели ми – сву муницију 9 милиметара ми дај. Секунде су то. Размишљам шта ћу и сконтам – даћу му стартну муницију. Шест кутија сам му дао. Он то зграби и напоље. Једна кутија му испаде на излазу. Крвава остала.

Овако је за портал Истрага.ба свој сусрет с убицом Нермином Сулејмановићем описао Хасан Јашаревић, власник радње "Рибо Ловац" из Градачца у коју је Смајловић навратио након крвавог пира да се додатно наоружа. Пре тога Сулејмановић је на друштвеним мрежама најављивао како ће наставити на убија.

- Моја унука је била испред радње. Прошао је поред ње и ушао у радњу. Уперио је пиштољ у мене и тражио муницију - препричава Хасан Јашаревић који Сулејмановићу није дао праву муницију, него му је подвалио "ћорке".

"Нисам знао колико он има метака"

Када је убица изашао, Хасан је закључао радњу и отишао у стан изнад.

- Тек тада сам осетио страх. Видио сам да је унука ок. Закључао сам врата од стана и напунио ловачку пушку ситном муницијом. Бојао сам се да ће се, кад схвати да сам му подметнуо муницију, вратити и убити ме. Нисам знао колико он има метака - испричао је Јашаревић.

Убица се није враћао. Одвезао се недалеко у једну викендицу недалеко од града. Тамо је снимио последње обраћање. Када га је ОБА лоцирала, специјалци МУП ТК су кренули у акцију и опколили га. Нермин Сулејмановић је, затим, пуцао себи у главу. Полиција је поред њега пронашла пет кутија стартне муниције.

Крвави пир Нермина Сулејмановића

Подсећамо, Нермин Сулејмановић, који је починио троструко убиство, почевши од своје невенчане супруге Низаме Хећимовић, већ је пријављиван полицији за насиље у породици.

Он је убио је своју супругу испред викендице у месту Сибовац, недалеко од Градачца, док је њихова ћерка лежала у локви крви и плакала.

Како се могло видети на узнемирујућем снимку који је сада обрисан, он је питао несрећну жену зашто га је пријавила полицији, а она је одговорила да се бојала за себе и дете.

Након што је претукао и убио своју невенчану супругу, Нермин је убио још двоје људи, оца и сина (23), турске држављане, Џенгиз Ондера и Џенгиз Дениса. У крвавом пиру је рањена и мајка, тачније супруга убијених, која се налази у животној опасности на Клиници за анестезиологију и реаниматологију у Тузли.

Последња објава мучки убијене Низаме цепа срца, а више о томе прочитајте у одвојеном тексту.

Низама је пријавила насиље, а онда јој је на врата дошао џелат лично, о томе детаљније у нашој посебној вести.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".