Тако је било и овога пута када је угостила Драгану Митровић, која се вратила у жижу интересовања због свог хита из 2005. године "Врућа чоколада".

Јована се добро спремила за своју гошћу, па је у колима редовно слушала тактове популарне нумере, што ју је навело и да заплеше уживо у емисији.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

 

Прво је скакутала у позадини, а онда се придружила гошћи и са њој запевала и заплесала раме уз раме.

Ипак, оно што су многи приметили јесте да је водитељка доживела пех у емисији уживо, јер је умало остало без горњег дела одеће.

Брзо је реаговала и спречила потпуну "бруку".

Јована Јеремић, иначе, често истиче да има много удварача, а каже да ни она сама не зна колико ће их само још проћи кроз њен живот.

Фото: Јутјуб принтскрин/ново јутро

 

 

- Ја репрезентујем стил живота... Оног тренутка када сам се развела, ја сам узела живот у своје руке. Не размишљам више шта ће ко да коментарише. Ја знам шта хоћу, и ја сам увек знала шта хоћу, а шта нећу - казала је она недавно у емисији Сање Маринковић.

- Шта ћу ја кад ме воле мушкарци! Само Бог зна колико ће их бити још! Ја сам светска жена, а сматрам да светска жена има минимум два брака. Ја не причам у емисијама оно што желим да ми се деси, ја увек говорим онако како јесте - додала је тада.

БОНУС ВИДЕО: