Био је велико весеље, али је почела киша, а мене је понела атмосфера. Немам проблем да се испрљам у тим ситуацијама, ја сам девојка из народа, прича певачица.

В. Данилов

 

Певачица Рада Манојловић каже да се једном приликом на тезги с гостима ваљала по блату, те и да је газда поставио ћебе да седне с гостима и пева им! Фолкерка је испричала да нема проблем да удовољи домаћинима, чак и ако то захтева да се попне на сто, да покисне или се испрља, те и да подржава сваки вид акробација које изводе њене колеге док певају за добар бакшиш.

 

 

- Ваљала сам се у блату једном приликом кад сам певала на једном весељу, ту негде око Смедерева, у једном селу. Све је било у реду кад смо стигли, разапет је био шатор, међутим, у међувремену је почела да пада киша и направио се хаос. Нисам тада још била у "Звездама Гранда", газда раширио неко ћебе да се сви ту поређамо, али то се све натопило водом. Кад су гости већ сели онако у весељу под гасом, хајде да седнем и ја! Немам ја тај проблем, ја сам девојка из народа. Хтела сам да се направи добра атмосфера.

- Наравно, нико од мене на тезги није тражио да се ваљам по блату, мене је само понела атмосфера. Свакако сам имала ствари да се пресвучем, нећу покисла да певам, то су весеља која трају по цео дан.

- Пела сам се редовно на столове и, право да вам кажем, мени је лепо. Кад се попнем на столицу и кад неком госту отпевам песму, а он ме части, њему је то севап, што се каже. Треба знати с људима, зато ја увек гледам са свима да сам добро, да удовољим и знате, кад тако поступате, има посла. Увек ће неко да се сети да вас опет позове на прославу, венчање... Зато подржавам све колеге које за бакшиш удовољавају гостима - каже певачица и додаје:

Фото: АТА имагес

 

 

- Што се Ђанија тиче, знам да се подигла велика прашина што је наводно пио алкохол из ципеле на тезги. Ја то подржавам! Немам ништа против, он је за те људе испао цар и верујем да је добро зарадио. Не верујем ни да је ципела била прљава, вероватно су се договорили да се направи фора и то је све. Нисам чак бежала ни од гостију за које видим да су пијани до даске. И таквима сам прилазила, испоштујем, загрлим и отпевам неку песму коју хоће на увце. Кад тако човек поступи, сигурно неће да буду агресивни, ломе и бију се. То препоручујем и свим мојим колегиницама. Треба, драге моје, мало више да певате под шатором!


Рада се присетила и ситуације када је требало да је контактира с "Грандом" да би јој јавили да се пласирала у такмичење.


- Сећам се како сам после аудиције чекала да ме позову да ми јаве да ли сам прошла. Тај дан кад је требало да се прави листа кандидата, пела сам се на шталу да хватам домет. Нисам имала на телефону, а на том једном месту се јављала једна бедна црта. Стављала сам телефон високо у неке предмете и чекала да зазвони. Нисам у почетку имала среће, али сам после неколико пута успела да прођем и даље већ знате како је све ишло у такмичењу кад сам ја у питању.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/радмиламанојловиц

 

Манојловићка је прекјуче певала на једном весељу, а највише пажње привукла је ситуација када је узела ајнцер којим се ударала по задњици, а потом се пела на столице и ходала по њима, док су је гости китили новчаницама. Снимци с прославе брзо су осванули на друштвеним мрежама, те се ту јасно види колико се Рада даје у послу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".