Денсер Ђоле Ђогани искрено је проговорио о детињству.

Фото: Принтскрин7Јутјуб/БАЛКАН ИНФО-Званични канал

 

Ђоле Ђогани никада није крио да је имао тешко детињство и да је борба његове породице била тешка. Својевремено је открио како је изгледало његово одрастање у породици са деветоро браће и сестара.

- Укупно нас је 9, било нас је 5 мушких и 4 девојке. Живели смо у једном малом простору, у трошној кући која није имала више од 38 квадрата, мала кухиња и собица, нека остава. Сви смо спавали заједно, деца су лежала ко сардине, сви један поред другога. Прво мама и тата и најмлађе дете и онда по старини - испричао је денсер, и истакао да је без обзира на све, тај период живота за њега био прелеп.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Новости

 

- Нама то недостаје, данас кад разговарам са сестрама и браћом, то кад се пробудиш и поред себе видиш брата, сестру, причате, дечачки несташлуци. Много је било лепо, мама устане прави доручак, позове мене пошто сам увек био најбржи, први устанем и мама ми каже да одем да купим хлеб. Треба да носиш 5-6 килограма хлеба и то је проблем. И онда сам морао да водим млађег брата који је помагао, он узме једну или две векне хлеба, остало понесем ја и то је доручак - рекао је Ђоле својевремено за Гранд и додао:

- Ништа нисмо осећали, то је било магично време, као бајка. Ми смо сви тако живели да нам ништа није фалило, имали смо да једемо, пијемо, живимо нормално. А пошто је такав систем био у оно време, ми у школи нисмо осећали да нешто нема, имали смо социјално. Нама су у школи давали бесплатне ужине. Када је било да треба да се иде на екскурзије, или негде на 10-15 дана са школом и ту смо добијали бесплатно. Живели смо предивно детињство. Миријево је тада било село са великим пољанама, прелепим и укусним трешњама и ми смо само размишљали како да изађемо да играмо, идемо у школу и не добијамо јединице, будемо што бољи ученици.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".