Девојку Баке Прасета, инфлуенсерку Ању Благојевић познатију као Ања Бла, изнервирали су фанови који су је у гаражи снимали.

 

 

Она их је све време псовала, а након снимка који је објављен на мрежама, огласила се Ања Бла на свом Инстаграм профилу где је наставила да вређа фанове.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/Ањаблаа

 

- Мене и даље занима који родитељи дају деци да буду од 9 ујутру до поноћи на улици али буквално на улици. Најбезобразнија деца коју сам у животу видела. И да, пишем ово пре него сви почну да скачу на мене како сам безобразна и зла. Али чисто да знате овој једној те истој деци се месецима говори на нормалан начин да не буду досадни да мало искулирају, виђају ме сваки дан, сви су се сликали са мном, снимили ауто милион пута и до сад су ваљда могли да се навикну и да ме пусте на миру. Али не они и даље сваки дан вриште, значи ја не знам коју дијагнози сви колективно имате и сваки дан бар по два пута ако ми таг не ради ја не могу да уђем у гаражу од ментола који ме снимају јер морам да се јавим жени и дам све информације о стану, мени... да би ме пустила у гаражу. Нађите новог идола, молим вас, мене сте сморили, а није као да сам икад хтела да вам будем идол - написала је Ања Бла, а онда додала:

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/Ањаблаа

 

- И да ли ће ико икада од вас схватити да немате право да малтретирате и узнемиравате јавне личности? Има ли поенте уопште ишта говорити деци тог узраста јер ја се стварно не сећам да су раније деца те доби била оволико поремећена. Капирам да деци требаш 3-4 пута нешто да кажеш да те послушају и схвате озбиљно али месецима да причаш исту ствар и да њих боли уво ја стварно не капирам. Да ли сте скроз оболели, сте скроз оболели, Тик Ток вам је испрао тај мали мозак - написала је она.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".