Старлета и бивша задругарка Маја Маринковић већ неко време ужива на Црногорском приморју и скоро свакодневно прави скандале. Тако је било и јуче, кад се на друштвеним мрежама појавио њен снимак из базена, где је уживала са контроверзним репером Драгомиром Деспићем Десингерицом.

- Ово је неки музичар!? Ожењен и има децу!? Хотел!? Са Мајом на базену... - гласио је опис видео-снимка на Инстаграму, испод којег су се низале објаве и наводи да се између Маје и репера сигурно нешто дешава.

 


Маја и репер нису демантовали наводе да се између њих двоје нешто дешава, али је дошло до нове провокације. Наиме, Маринковићева је синоћ отишла на Десингерицин наступ у једном локалу у Будви, а снимке је поделила на свом Инстаграм профилу.

 

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/МајаМарнковић

 

Многи су ово схватили као провокацију упућену Невени, Десингерициној супрузи.

Иначе, Десингерица је у дугогодишњем браку са Невеном, која му је родила наследницу, о којој се обоје старају најбоље што могу. У неколико интервјуа познати репер је причао колико воли своју супругу. Репер је месецима у жижи интересовања јавности због скандалозних наступа са својим колегом Луком Бијеловићем Пљугуциом, али и због скандалозних изјава, које се само нижу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".