Иначе, Јадранкина зграда налази се у центру Подгорице и важи за једну од скупљих када је реч о цени квадрата у овом граду. Како су нам рекли сви саговорници, Јадранка се од скандала готово крије у свом стану и из њега излази врло ретко, и то само кад завршава важне обавезе или кад иде на неки од ретких наступа које има у последње време.

 

 

- Јако је чудна. Откад је забрањена у Србији, али и због неких претњи кавачког клана, јако се плаши. Баш ретко излази из стана, само кад мора. Тешко је поднела и кад је Мило Ђукановић пао с власти. Све јој је кренуло низбрдо отад. Најчешће је сама, иде само по неопходне намирнице ту до тржног центра и видимо је понекад намонтирану кад оде једном у месец дана да пева у неком кафићу или локалу за неколико људи. Певала је и на тим Миловим скуповима, сад од тога нема више ништа. Нико јој ни у кућу не долази. Мислим да нема ни момка. Није јој требало то, без Србије је нико и ништа. Схватила је и она то, али сад је касно. Заборављена је као певачица. Сећам се да је у јеку тих афера побегла из Подгорице и да неколико месеци није ни долазила у стан. Баш се била уплашила за живот. Мислили смо да је продала стан, али се после вратила - испричао нам је комшија из Јадранкине зграде.

Црногорска певачица постала је доста тражена у родној држави када је 2014. снимила песму "Бисер Црне Горе", која се много свидела лидеру ДПС Милу Ђукановићу, па је и Јадранка тада постала његова миљеница међу естрадним уметницама.

 

 

Од тада је сваког викенда имала заказане наступе у клубовима на приморју, а кад они не раде ван сезоне, имала је обезбеђене тезге у Подгорици, Никшићу, Цетињу и другим градовима. Често је, навели су нам тад саговорници, певала и на приватним скуповима челних људи ДПС, укључујући и Мила Ђукановића, где је добијала огромне бакшише. Тако је за мање од две године успела да сакупи новац да пазари поменути стан од око 100 квадрата у Подгорици, који је тада коштао око 150.000 евра.

Јадранка је у Србији забрањена јер је у Подгорици певала песму "Не може нам нико ништа" на скупу на којем је било неколико хиљада грађана, као и представници странке Мила Ђукановића и припадници тадашње владе. Она је тада други део рефрена песме променила из "јачи смо од судбине" у "јачи смо од Србије", што је изазвало бројне негативне коментаре.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".