Ципе Миле у свом посту је навео да није тачна информација да су се јавили и да су добро, иако, како је рекао "сви ми верујемо да ће се то десити у току сутрашњег дана".

Такође, брат нестале жене рекао је да се нису јавили породици.

- Да не би било нагађања у вези са несталом породицом из Јагодине, ево јединих проверених информација. Информације су на основу разговора са граничном полицијом између Србије и Македоније, и Македоније и Грчке. У 22:30 су изашли из Србије, а у 00:30 су напустили македонску територију. Контактиран је српски конзулат у Солуну и за сада немају информације. Контактирао сам све болнице од границе на путу до Тасоса и за сада ниједна нема информације о овој породици - написао је он у групи Live from Greece и додао:

- Оно што се зна, јесте да су отишли на Тасос без резервисаног смештаја што доста отежава потрагу. Јавили смо грчким локалним порталима све информације, објавили су их и велике су шансе да власници смештаја виде њихове слике у локалним медијима и да их препознају ако су се негде сместили. Остаје да се надамо да су добро и да су се негде сместили у току јучерашњег дана, али да нису имали интернет да се јаве. Ја ћу се и даље трудити да нешто сазнам што би помогло да се ова агонија заврши, агонија пре свега за њихове родитеље који су већ у очају.

Блиц је контактирао и брата нестале жене, након спекулација да су се јавили породици. Како је рекао, они се нису јавили породици која и даље нема информације о њима.

- Овим путем бих све замолио да не шире дезинформације - рекао је он.

Александар Јоксимовић и Снежана Стаменковић из Јагодине су са две ћеркице кренули у недељу на Тасос и од тада им се губи сваки траг.

Сестра несталог Александра се огласила на групи Грчка инфо, где је објавила фотографије породице за којом се трага.

Како је раније наведено у апелу на друштвеним мрежама, родитељи не могу да ступе у контакт са њима.

- Од тада се не може ступити у контакт са њима. Пријављено је полицији, прешли су српску и македонску границу, ушли у Грчку и од тада им се губи сваки траг. Родитељи покушавају да ступе у контакт са њима, али телефони су угашени - наводи се у апелу.

БОНУС ВИДЕО: