Након боравка у Задрузи много се спекулисало о њеном односу са Марком Осмакчићем, који је и обележио њено учешће у Задрузи 5.

Које је коментаре и критике добила од свог дечка Марка Марковића, које планове има за будућност открила је за Пинк.рс. Такође, проговорила је о свим горућим темама које су обележиле пету сезону ријалитија.

Већ неко време си ван ријалитија, како се осећаш?

- Супер се осећам генерално, мало сам уморна сам и нервирам се око радова у стану. Стан је у фази грубих радова, требала сам већ да се уселим, али ето надам се да ћу Нову годину да дочекам у свом новом дому. Скућавам се, за почетак бићемо ту Марко, Пабло и ја. Наша мала породица.

И даље си са Марком Марковићем... Планирате ли можда проширење породице?

- Даће Бог, али полако. Нигде ја не журим, као што ни у чему нисам никада журила, тако нећу ни сада, али биће наравно.

Да ли је имао неке замерке на рачун твог дружења с Марком Осмакчићем?

- Највише ми је замерао гарнитуру, јер је Марко седео много близу мене. Стално је пратио стримове, нервирао се и пратио шта ми све то причамо, јер су састанци предуго трајали. То је била једина замерка. Скоро сам га ухватила како гледа стримове, ваљда навика остала. Коментарисао је како да сам остала не би могао да поднесе задатак, оно везивање са лисицама, то би му јако тешко пало.

Иако ти Марко верује, да ли је у неком тренутку посумњао у твоју љубав и то шта би могло да се деси, да си дуже остала?

- Девет месеци је дуг временски период и дешавају се непредвидиве ствари. Марко заиста није сумњао у мене ни у једном моменту и био ми је највећа подршка кад сам требала да уђем. Породица и сви су били против да се вратим у Задругу, тако да је он био једина подршка, само ми је рекао: "Љубави, ја ти верујем". Да је можда у неком тренутку био против тога можда ни не би ушла. Да сам ја њега требала да пошаљем, мислим да бих била много више на иглама, док је он тотално другачији. Али да су му неке ствари биле пријатне и нису...

Осмакчић је сада са Вики, а ту се свако мало умеша и Маријана, која се свађала са Вики. Како ти се све то чини?

Не допада ми се то како је Маријана искоментарисала Вики, то је било јако ружно. Што се тиче Маркове везе са Викторијом, то је нека лајт веза, немам ништа против. Подржавам ако њему то одговара. Само у моментима када Марко има расправе, мислим да треба да се постави према њему као девојка и треба да га смири и да буде уз њега.

Да можеш сада Марку нешто да дошапнеш, шта би то било?

Апсолутно сам му већ све рекла. Рекла сам када уђе у црвено да се сети све шта сам му говорила. Мислим да он и те како уме и да спусти лопту, једино је, ето тај сукоб са Мићом отишао мало предалеко, али није лако њега истрпети.

Недавно је бивша задругарка Наташа Радан навела на свом Инстаграм налогу, да је Сандра Решић имала интимне односе са Вук Мобом, шта ти кажеш?

Не могу то да замислим, стварно сам неупућена. Сандру сам доживела као озбиљну девојку, талентовану која је образована и нормална. Не верујем да би она себи то дозволила, то је моје мишљење.

Сви брује о Далили, Дејану и Цару. Како ти гледаш на тај љубавни троугао?

Свако треба да ради према свом нахођењу. Кад сам била тамо рекла сам јој да дође себи док још има коме. Нисам знала да ће толико да завлачи Дејана, мислим да је све то могла на другачији начин, да се не огреши о човека који је толико воли и верује. Волела бих да време учини своје, да се Дејан отрезни од свега, мислим да је и даље у шоку. Да после пет година живота са неким, гледаш своју вољену особу са неким на гарнитури у том односу, заиста није нормално. Добро се он носи са тим, с обзиром на то како би неко други реаговао.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".