На друштвеним мрежама су се појавила потресна порука Зорице Панић, мајке Милана (22) и Кристине Панић (19), које је усмртио Урош Блажић, заједно са још седморо људи у Дубони и Малом Орашју.

- Три месеца откако је монструм узео мој понос, моје душе, моју срећу. Министарство унутрашњих послова, немојте да заборавите да убице морају бити кажњене - написала је на Фејсбуку Зорица Панић.

Поред тога, мајка је објавила и снимак са Милановог полагања заклетве приликом ступања на дужност у Министарство унутрашњих послова, где је био запослен.

Поред ње, на мрежама се огласила и сестра убијеног Далибора Тодорића (25) из Дубоне.

- Три месеца и ништа лепо после тебе, брате, није дошло. Ништа неће ни доћи. Отишла је сва лепота, љубав и топлина. Отишло је све са тобом. Све је празно. Сад је само присутна туга и тишина - стоји у њеној објави.

Подсећамо, Блажић је крвави пир започео у селу Мало Орашје које припада смедеревској општини. Тамо се око 23 часа налазила група младих који су седели око логорске ватре на пикнику. Он је, како се сумња, из аутоматске пушке и пиштоља убио Марка М. (18), Александра М. (18), Н.М. (15), Лазара М. (20), Немању С. (21) и Петра М. (20) који је касније подлегао повредама.

Блажић је након пуцњаве у Малом Орашју сео у аутомобил и кренуо у селу Дубона које се налази десетак километра јужно од Орашја. Тамо је убио полицајца Милана (22), његову сестру Кристину П. (19) и њиховог пријатеља Далибора Т. (25).

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".