Основни суд у Урошевцу објавио је данас пресуду Дардану Криваћи и Арбе Сејдију за убиство осамнаестогодишње Маригоне Османи. Криваћа је осуђен на доживотни затвор, а Сејдиу на 15 година затвора.

Криваћа се на данашњем суђењу појавио са тетоважом против полиције, која му се налази на глави, што се може видети на фотографији коју је објавила Коха.нет.

У тренутку када је председник судског већа саопштио пресуду, салом су се проломили аплаузи и овације "браво". Чула се и једна жена, која се Криваћи обратила са: "О, јадниче".

Криваћа и Сејдиу су такође оптужени за силовање и помагање у извршењу силовања, али их је суд ослобдио оптужбе, "с обзиром на то да ни један доказ није доказао да је оптужени починио то кривично дело".

- Оптужени Дардан Криваћа ослобођен је оптужбе за кривично дело силовање, јер ниједним доказом није доказано да је оптужени починио ово кривично дело. Оптужени Арбер Сејдиу ослобођен је оптужбе за кривично дело помагање у извршењу кривичног дела силовање јер ниједан доказ није доказао да је оптужени починио ово кривично дело - рекао је председник суда.

(Телеграф)

БОНУС ВИДЕО: