Филип Цар се у једном од својих јавних обраћања поново осврнуо на Дејана Драгојевића, бившег дечка Александре Николић, која му је сада вереница, па га испрозивао и поручио му да стави прст на чело и размисли зашто све његове девојке увек заврше баш са Филипом Царем:

- Не знам зашто је и Далила оставила њега, да би била са мном, па Александра исто. Ја, да сам на његовом месту, запитао бих се шта са мном није у реду - рекао је Цар.

Фото: АТА имагес

 

Дејан је, наравно, моментално реаговао на ове директне провокације, па одговорио у свом стилу, а онда најбруталније извређао Александру, подсетивши на гнусне увреде које јој је Филип упућивао:

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/dejan_dragojevic_official_

 

- Замисли тврдиш да се неко је*е за паре. Замисли тврдиш да је у криминалним организацијама за убијање људи. Замисли тврдиш за неког да су му уринирали по телу, устима и коси на јахти. И то неком капетану, ком су седа му*а и пегава од године производње. Ко овде има фалинку? Замисли тврдиш да је у Турској лизала ану*е. Замисли тврдиш да је подводи њен пријатељ Мирослав. Замисли и то ти ВЕРЕНИЦА. Љубиш уринирана уста - написао је Дејан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".