Томовић је изнео нови низ прозивки на њен рачун, открио да је Станија наводно желела његово дете и поручио јој да "може да игра прљавије од ње".

 

 

- То је девојка која је пљунула на себе стотину пута, и на себе, и на мене. Свашта је изјављивала, да сам најгори мушкарац. Она је за мене прошла прича, небитна. Јадна и измучена девојка, мизерија од жене - започео је.

- Станија је желела да ми роди дете. Ово је исти онај мушкарац ког си терала да општи са тобом где су врата отворена поред собе твоје мајке. Ја могу још прљавије да играм, не заборави да памтим много боље од тебе, са задовољством ћемо се играти твоје игре - рекао је Томовић у једној емисији.

Фото: АТА имагес

 

 

Томовић се огласио након што је емисија емитована, те поручио да то није крај.

- Доста сам ћутао. Нисам рекао све, али сам рекао довољно. Ако наставе да лају, ја ћу све црно на бело. Фукара из Задруге 5, која је била унутра или је још тамо, свакодневно о мени лаје. Нећу то дозволити - написао је Владимир и додао:

Фото: Инстаграм принтскрин/владелије

 

 

- Код мене је све документовано, тако да ако наставе, ето весеља за широке народне масе. До тада само оволико - поручио је Томовић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".