Знате да се добро осећа, што је потврдио када нам се укључио у програм. Међутим, у једном тренутку Милић је прокоментарисао да су га неки пријатељи разочарали.

Споменуо је Жељка Митровића и Оливера Мандића уз образложење да му се нису јавили и нашли у невољи.

Фото: sarics

 

Нашој редакцији јавио се управо певач и композитор Оливер Мандић, који се укључио у емисију Пулс Србије и прокоментарисао ову изјаву Милића.

- Искрено ми је много жао што се тешко разболео. Додуше жао ми је и сваког човека којег ни не познајем, а дође у такву једну здравствену ситуацију. Он добро зна да сам ја за време короне дошао у очевину и ђедовину где живим већ 4 године на обали језера Заовина на планини Тари. Зна и да је моје домаће васпитање моја главна врлина као и хуманост - рекао је Мандић. Споменуо је пример када је помогао човеку којем је била потребна трансплантација јетре и скупио новац за његово лечење.

Фото: В. Данилов

 

- Помагао сам људима у разним ситуацијама. Пре месец дана је дошао човек да мери струјомер и питао сам га да ми нешто покаже. Он ми је показао и почео да плаче и рекао да му ћерка има 30 година и да умире за 3 месеца. Немам паре, а треба 100.000 евра да се уради трансплатација јетре. Ја сам одма позвао Жекса и Пецонија, покренемо акцију и скупимо те паре. Надам се да ће преживети, сада се тренутно налази у Загребу. Поносан сам на себе јер сам јединац и волим људе, али ово што је Милић изговорио стварно није уреду. Он да је мене звао одмах би упалио ауто и дошао у Београд. Звао бих проф. Бојића директора клинике Дедиње, проф. Ђукића и све бих урадио за њега да што пре оздрави - рекао је Мандић и додао:

- Како могу ја да знам. Живим у овој средини, нико не чита новине и не гледа телевизију. Ја сам прошле године повредио кичму на чамцу и лежао сам овде 3 месеца и да се љутим на њега што се није јавио и питао како сам. Како може да се љути када нисам имао информацију. Шта се понаша као покондирена тиква - рекао је Мандић.

Фото: АТА имагес

 

Мандић је демантовао Милићеву тврдњу да су он и Жељко Митровић његови пријатељи.

- Он је у вашој емисији представио своје разочарење у мене и у Жељка Митровића. Послао је лажну слику јавности да смо ми пријатељи. Прво он је Жељка видео само једном у животу када је ишао да преговара за учешће у ријалитију и да потпише уговор. Ја се са њим знам 50 година. Виђали смо се на концертима, никада се нисмо дружили и никада ме није позвао на пиће да се испричамо. Када сам отворио џез кафић на Обилићевом венцу тад је чешће долазио и увек је добијао флашу Џек Денијелса и био испоштован. Увек након тога би падао по Кнез Михајловој и пијан спавао на травњаку Студентског парка. Па добро то је доктор, то је његов фазон живота. Сад одједанпут слушам како као згужвана виршла излази и цмиздри, па где се то ради. Болестан излазиш у јавност и лажно представљаш да смо ми пријатељи. Стално ме је звао када му нешто треба. Једном ме је звао да му помогнем јер га је тужио Пинк за 50.000 евра. Звао сам Жељка и опроштено му је то - рекао је Мандић.

Мандић је такође коментарисао Милићеву изјаву да је "доктор рокенрола", рекавши да Милић не зна ни три акорда на гитари и да је направио само једну песму за толике године.

- Говори да је доктор рокенрола, а не зна 3 акорда на гитари. Направио је једну песму Ханку Палдум и то му је све за толике године. Ми га готивимо пошто је весељак, прича о сексу док је био пијан па је интересантно. Жељко уопште не региструје и не занима га то, али ја сам погођен јер сам ја себе задужио за опроштених 50.000 евра код Жељка - рекао је Мандић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".