Снимак тог наступа постао је виралан, а на њему се види како Десингерица додаје микрофон девојци из публике, која потом пева једну песму, а он је удара патиком по глави.

Ипак, како кажу, то је редовна појава на њиховим наступима јер они тако исказују љубав према својим обожаваоцима.

- Ми имамо свој правац музике, а наши фанови су "пистаћофанови". Тај моменат у ком ја девојку ударам патиком у главу је било њено "крштење", односно њено увођење у "пистаћ" тим. Тако правимо наше следбенике. Када их крстимо, у њиховим животима нема више оних слабијих цивилних праваца музике, од тада слушају само нас - рекао је Десингерица, па открио да је на сваком наступу заступљена огромна количина лудила у коме уживају, како они као извођачи, тако и целокупна публика.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/dragomirdespic_design

 

- На бини се осећам потпуно природно и слободно, као да сам код куће. Нисам фејк и зато ме људи поштују. Ја ово радим из љубави, новац ми је најмање битан. У питању је чист гушт.

Деспић је признао да није одушевљен правилима на којима се данашњи свет заснива, али да се врло лако адаптира.

- Чињеница је да је данашње време деформисано исто као и музика. Ја просто идем у корак са временом. Када би дошло време у ком би се поштовале љубавне песме, ја бих био љубавник каквог свет није видео.

И поред огромне осуде коју добијају од стране нешто старијих генерација, Десингерица признаје да се ни на једном наступу није осетила трунка лоше енергије, те да сваком ко не подржава њихов рад препоручује да посети неки од наступа.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pljugica (@lulepljugica)


- Апсолутно никада нисмо добили лошу реакцију публике. Делујемо као ментални болесници када неко гледа снимке са наступа, а када нас исти ти људи упознају, одушеве се. Енергија је невероватна где год да запевамо - каже Десингерица.

Како се велики број припадника јавне сцене, међу којима је и Слоба Радановић, побунио против популарног двојца, Драгомир је истакао да је у питању само љубомора, будући да су његов партнер са бине и он за само неколико месеци постигли популарност какву њихове колеге нису за неколико година.

- Нико нема гас какав ми имамо и онда је скроз легитимно да се колеге љуте на нас. Ја бих се први љутио да се неко појавио са улице и узео све симпатије публике. Волео бих да се, рецимо, Слоба Радановић појави на нашем наступу и научи лекцију о томе како се исти одржавају - рекао је Деспић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".