Осврнувши се на своје муке за једне домаће медије, нагласио је да то иначе не воли да ради, већ да је човек који углавном гледа само право, у будућност. Ипак, не крије колико га је све то пореметило, као и колико му је драго што сада поново може да се дружи са својом публиком, јер је званично „стао на ноге".

- Смршао сам сигурно једно пет килограма, али добро, битно је како се човек осећа, а ја се сада осећам веома добро. Сматрам да ми се повратила снага и због тога смо наставили да радимо концерте и имамо наступе. Дефинитивно не бих наступао да се осећам лоше. Период какав је био је прошао, тако да се не враћам на те ствари које нису биле баш сјајне, већ увек гледам у будућност. Не знам шта је то било, изгледа да се нагомилало свачега с обзиром на то да живимо неким бржим темпом и бржим животом. У неком тренутку се вероватно задеси нека врста стреса што је додатни окидач и то је то - почео је Саша за „Телеграф", па наставио о вирусу који је „прошао кроз њега како је прошао, а деца, која га иначе преносе, могу да га и не осете".

Фото: АТА имагес

 

 

- Вирус који је прошао кроз мене, како ми говоре доктори, је вирус који преносе деца, значи нешто што у ствари деца ни не региструју. Чак и цела моја породица је прележала исти и то буквално без кашља, температуре и свега, али ето, мени је направило нешто са крвном сликом што није било сјајно тако да су ме оставили у болници осам, девет дана на разним тестирањима. Богу хвала установили смо након свих тих анализа шта је и само кажем, нека иницијална каписла се десила, да то баш у том тренутку испадне тако - објаснио је он.

Тренутно, Ковачевић борави на Црногорском приморју, попут бројних колега које тамо сада песмом увесељавају бројну публику. С поменутим медијима сусрео се у једном ресторану брзе хране, што је било право изненађење, узимајући у обзир колики је певач поборник фитнеса и здравог живота.

- Не знам баш да ли је ово брза храна, ја више „фаст фуд" доживљавам као нешто што може с ногу да се поједе. Ово је ресторан у који сам долазио и као много млађи, као клинац, тако да волим дивне људе и дивну храну овде. Нисам неки тип који сад воли неки гламур, него само да је добра храна и да је особље на нивоу - истакао је он.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

За само приморје, такође, веома је везан.

- Баш сам недавно причао да су ми почеци саме каријере вези за црногорско приморје, за Херцег Нови, тако да волим приморје зато што има доста наших људи који долазе овде. Углавно су нам журке феноменалне. Иде лепо, поготову што сам избацио две нове песме - прокоментарисао је за поменуте медије тада.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".