Легендарни краљ рока, Милић Вукашиновић, недавно је прошао кроз драматичан тренутак када га је супруга Сузана натерала да посети лекара због бола у левој нози. Милић је претпостављао да је у питању масно ткиво, али одлазак код лекара открио је нешто знатно озбиљније. Милић је открио како је све почело и шта је био узрок проблема.

Фото: sarics

 

Током тешког периода, Милић је истакао да су га подржали само прави пријатељи и колеге. Међутим, изнео је и разочарање према неким људима који су га разочарали својим понашањем. Посебно је издвојио дугогодишњег пријатеља Оливера Мандића и колегу Жељка Митровића који нису показали бригу нити пружили помоћ.

Фото: Д. Миловановић

 

- Само су ме прави пријатељи и праве колеге позвали и помогли. Али постоје људи који су ме разочарали као што је Оливер Мандић који још увек није назвао да пита како сам. А издаје се да ми је дугогодишњи пријатељ. Ни Жељко Митровић ме није позвао да пита како сам. Могао је да ми помогне финансијски јер имам толико трошкова. Сваки дан идем на превијање, шест лекова пијем који су врло скупи. Да је питао можда требали ти нека помоћ, не. То је велики шеф, а Оливер је један музички маг - рекао је Милић.

Милић је био јасан и одлучан да неће бити тај који ће иницирати контакт.

- Нећу се ја јавити њима - рекао је Милић

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".