Рушка Јакић (84) једна је од најпознатијих београдских дама, жена од "љубави и моде". Трипут се удавала и трипут разводила, а увек прича да је спремна за нову љубав и сусрет са својом другом половином.

Фото: Профимедиа

 

Увек је водила рачуна о свом изгледу, али никада није мењала лични опис естетским корекцијама, чему сведоче и њене слике од пре неколико деценија, а њена слика на којој позира без шминке у 84. години одушевила је многе

- Некада су овим градом шетале жене за којима су мушкарци стварно губили главу, данас више не знаш од силикона, ја кажем данас сви имају имају вишак силикона, а мањак памети и то је њихова улазница за бољи свет. Никада не бих желела да изгубим свој идентитет, оно што ја описујем са: "Ја Рушка". Не могу да верујем да неко до те мере може да промени лични опис - истакла је Рушка једном приликом.


Ове речи управо потврђују и њене слике из младости, на којима се може врло лако препознати. Иако су и у то време биле врло актуелне естетске операције, њу то никада није занимало. Остала је увек аутентична и доследна себи, наглашавајући да је највећи афродизијак за мушкарце женска памет.

Фото: Профимедиа

 

- Природна лепота. Време када пластичне операције нису вредновале, а природна лепота се јако ценила - само један је од коментара испод Рушкине слике из младости.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".