Како се наводи, у том периоду се затвара коловозна трака за смер према Мостару и укида трамвајски саобраћај у Савској улици због чега ће доћи до промене у раду линија јавног превоза, наводи се у саопштењу градског Секретаријата за информисање.

Трамваји на линији 11 ће у оба смера саобраћати на траси: Карађорђева - Земунски пут - Стари савски мост - Милентија Поповића - Булевар Милутина Миланковића - Антифашистичке борбе - Јурија Гагарина и даље редовном трасом.

На линији 12, трамваји ће у оба смера саобраћати на траси: Немањина - Земунски пут - Стари савски мост - Милентија Поповића - Булевар Милутина Миланковића - Ђорђа Станојевића - Булевар хероја са Кошара - Мост на Ади - саобраћајница поред Хиподрома - Владимира Радовановића - Пожешка - Баново брдо.

Аутобуси на линијама 36 и 51Н ће у смеру ка Мостару саобраћати на траси: Немањина - Балканска - Гаврила Принципа - Михаила Богићевића - Карађорђева - Земунски пут - Булевар Вудроа Вилсона - Николаја Кравцова - Савска и даље редовно, док ће у супротном смеру саобраћати редовном трасом.

На линијама 51, 511 и 601, аутобуси ће у смеру ка Мостару саобраћати од терминуса "Београд на води” Булеваром Вудроа Вилсона, улицом Николаја Кравцова, Савском и даље редовном трасом, док ће у смеру ка граду саобраћати редовно.

Наводи се да ће возила на измењеним деловима траса користити постојећа стајалишта.

БОНУС ВИДЕО:

А ПОСЛЕ ЗЛАТА - ХИМНА, И ТО КАКО! Овако је грмело "Боже правде" после евро-титуле српских јуниора

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".