Како сазнајемо, Бојан Т. је полицајац и није био на дужности, пошто се већ једно време налази на боловању. Нападач, који је имао фантомку, након пуцњаве је, према речима очевидаца, побегао у правцу стадиона Црвене звезде. Припадници Министарства унутрашњих послова одмах су расписали акцију "Вихор" и кренули у потрагу за пуцачем.

Два сата након пуцњаве, недалеко од места напада, полиција је пронашла и привела мушкарца који је, сумња се, седео за столом са рањеним полицајцем. Према информацијама које смо добили, утврђује се да ли је реч о човеку који је испалио хице или о особи која има ближа сазнања о нападачу и мотивима оружаног напада.

Према незваничним информацијама, Бојан Т. је у ресторану седео са осумњиченим и још неколико особа. У једном моменту, како сазнајемо од извора блиског истрази, дошло је до расправе између њих. Након тога, нападач је изашао из ресторана, ставио фантомку на главу и затим се вратио у локал и запуцао. Према неким информацијама, побегао је у правцу стадиона Црвене звезде. Још увек није познато да ли је имао помагача, тачније, да ли га је неко чекао, како би га одвезао даље.

Полицајцима, који су убрзо стигли на место пуцњаве, неки од гостију ресторана рекли су да особа са којом се повређени расправљао има око 30 година и да има тетоважу на левој руци. Сведок, који је седео у близини стола за којим је био Бојан Т., незванично сазнајемо, испричао је како је чуо да се овај свађа са једним мушкарцем, који је затим љутито устао од стола и истрчао из локала.

Задобио тешке повреде

ПОВРЕЂЕНОГ Бојана Т., како кажу очевици, неки људи су одмах ставили у једно приватно возило и пребацили у болницу. Нису, према њиховим речима, хтели да зову Хитну помоћ, како не би изгубили на времену. Према ономе што смо чули, његово здравствено стање је тешко и лекари дају све од себе да преживи.

Недуго затим, према његовим речима, у башту ресторана је утрчао мушкарац са фантомком на глави и запуцао. Гости, који су се у том тренутку затекли, уплашили су се, неки су почели да беже, а неки су се сакрили испод стола. Претпоставља се да је младић који се свађао са Бојаном Т. и маскирани мушкарац иста особа.

На лице места, поред припадника МУП-а, стигао је и заменик вишег јавног тужиоца у Београду, како би присуствовао увиђају. Дат је налог да се са околних камера скину снимци, који би могли да помогну у идентификацији нападача.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".