Снежана Ђуришић је у складном браку са гинекологом Ваањом, али је њена велика љубав био и остао њен супруг Слободан Гвозденовић.   

Певачица се врло радо сећа своје велике љубави и радо говори о оцу своје деце: 

- Удала сам се и ушла у кућу свекра и свекрве са два девера и мужем, ту смо сви живели. Онда смо ми ту мало средили, реновирали нешто што је била остава или шупа, ту је било 30 квадрата и ту смо се издвојили. Имали смо свој кључ, али мени то баш није одговарало јер сам ја код своје свекрве уживала, ништа нисам радила. Кад дете плаче, ја јој само дам Мају и вратим се да спавам. Е, онда кад смо се изоловали, то је била моја кућа и морала сам све да радим - испричала је Снежана и додала да њихов почетак није био идиличан и да су се борили да среде свој кров над главом.

 

 

Често су у тешким тренутцима били подршка једно другом: 

- Мој муж је био јако способан, поред тога што је свирао, бавио се и трговином и нашао је на Дедињу један плац и неку блатњачу и купио то. То је коштало 30 милиона, а ми смо у кући имали милион. Онда је настао хаос у смислу плаћања и посла. При том је ту била забрањена градња, али да не дужим ту причу, успели смо да добијемо дозволу за градњу куће. Приход нам је дневно био милион, а расход милион и по и ушли смо у дугове- испричала је у емисији "Из профила" и додала да је смрт свог вољеног био шок од ког дуго није могла да се опорави.

После супругове смрти, Снежана је одлучила да кућу прода и напусти је, реклас је певачица у емисији "Из профила": 

- Ми смо ту кућу продали кад је Марко имао удес, тад сам рекла: "Слушај, много сам овде плакала и хоћу да се склоним одавде", и то сам и учинила - рекла је Снежана у емисији код водитељке Весне Милановић.

БОНУС ВИДЕО: