Сада је Нишлијка открила у емсији "Народ пита" како је протекао тај дан и признала да ју је отац њеног детета разочарао.

- Био је Иван по први пут на његовом рођендану. Била сам еуфорична, плашила сам се да можда неће ни доћи, али је на крају дошао. Имала сам најбољу могућу намеру да угостим Ивана као оца свог детета, а он је рекао да сам му досађивала - рекла је Миљана.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/миљанакулић

 

- Рекао је за ''Премијеру'' да ју је блокирао, јер га је тај дан звала 40 пута - додао је Дарко.

- Она њега није узнемиравала, а он је то урадио из хира - казала је Миљана.

- Да ли те је то заболело? - упитао је Дарко.

- Ја се више нећу с њим свађати, јер све ово радим због нашег сина Жељка. Све што ми смета ћу рећи. Звала сам га јер сам Жељку причала да му тата долази, јер нисам желела да се опет најави, а да не дође - рекла је она.

Фото: Принскрин/Инстаграм/miljana_kulic_official

 

- Ово је први рођендан који смо зајендо славили. Није ме испоштовао као мајку. Није до финансија, није учествовао у току плаћања. Није ме питао да ли ми нешто треба. Можда је могао да ме пита бар: ''Да ли ти треба?'' Само ме занима принцип, због чега није. Мени алиментација не треба, али бих срећна била да ме је питао - рекла је Миљана.

- Могао је само да ме пита да ли ми ишта треба. Дошао је на рођендан свог сина, а мене ништа није питао, јер га не занима. Било је и лепших рођендана, овај је био прелеп, али није био савршен - истакла је Миљана.

Фото:Принтсцреен/Инстаграм/miljana_kulic_official

 

- Направили сте Иван и ти слику са Жељком. Како се осећаш јер твој син има породичну фотографију? - упитао је Дарко.Породична није, јер никад нисмо били породица. Жељко је настао онда кад смо Иван и ја били у емотивном односу. Иван је говорио да ме је верио гуменим прстеном, али постоји доказ да то није тако - казала је Миљана. Да ли те боли то што је он представио тако да га не занимаш и да се играо са тобом тада? - упитао је Дарко.

- Јесте ме заболело, али је важно да ја знам истину. Схватила сам да жели да ме омаловажи и понити као жену. Моја породица и ја ћемо све од себе дати да Жељко иде правим путем. Једна васпитачица је рекла није чест случај да дете буде толико културно. Све ћу дати само да буде успешан и добар човек - рекла је Миљана.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".