Сестра победнице "Великог брата" Маријане Сеиферт, којој се губи сваки траг од априла прошле године, Маја Ковачевић у великој исповести за домаће медије, открила је детаље нестанка своје сестре.

- Мене занима шта је с мојом сестром Маријаном и када би полиција могла мало више да се ангажује. Сви су дигли руке од ње. Нико ништа не ради по том питању. Ми, као породица, нисмо имали дозволу да видимо снимке камера на којима, како полиција тврди, Маријана долази на мост и не враћа се с њега. Како ми да верујемо у то ако то нисмо видели?! Ми, као породица, то морамо да видимо, а нама није дозвољено - почела је причу Маја.

Фото: Јутјуб принтскрин/VELIKI BRAT

 

 

- Како су Матеја Периша, који је нестао између 31. и 1. јануара 2022. упорном потрагом нашли у Београду, а моју сестру у Хрватској не могу да нађу, а то је мучење за нас као породицу. Матеја су тражили свакодневно и нису прекидали. А по питању истраге нико ништа не ради. Почињем да размишљам о томе да се нешто од нас крије и заташкава. Нешто много мрачно и страшно. Много тога није јасно. Ићи ћемо преко државног одветништва, поднећемо захтев и захтеваћемо да нам покажу те снимке. Све што је нама полиција рекла је само прича. Чудне ствари се дешавају. Неки људи нам шаљу поруке како она није у Сави, него на Сљемену. Добијамо анонимне поруке које нас узнемиравају. Јављају се разни видовњаци, они имају неке своје теорије.

- Не можемо да живимо нормално после свега - завршава узнемирено Маријанина сестра за Информер.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".