Певачица је увек отворено говорила о својим емотивним изборима, а недавно се присетила и првог брака који се није славно завршио.

Она није крила да се за Тому удала у раној младости, а само неколико година касније настали су проблеми које нису могли да превазиђу.

- Удала сам се веома млада за њега. Била је то младост-лудост. Све време нашег брака био је много љубоморан. Ту посесивност никако није могао да обузда, а ја нипошто нисам хтела да због њега оставим оно што сам највише волела, а то је певање. Спремила сам се једном за излазак и позвала такси.

Фото: Петар Милошевић

 

 

- Таман да уђем у аутомобил, он се појавио, ухватио ме за врат и питао: "Где си пошла?" Одговорила сам му: "Сад нигде". Платио је такси и рекао возачу да је све у реду, да је дошао по мене. Све време је био упоран да сазна где сам се упутила, а ја сам му одговарала: "Код пријатељице Драгице". Упитао ме да одем код ње и преспавам, рекла сам му да сам измислила Драгицу, нисам хтела да му признам где идем, прича Лепа и додаје да ту није био крај агонији.

- Почео је да ме вуче за рукав. Рекла сам му да престане или ћу позвати полицију. У том тренутку је пукао и рекао: "Ноћас ћемо да завршимо обоје". Рекла сам му да заврши, јер нисам могла да поднесем да ме седам година прати. Увукао ме је у кола. У току вожње сам покушала да отворим врата и искочим, али је он једном руком држао волан, а другом ручицу од мојих врата да не бих изашла. Рекао ми је да идемо у шуму на Кошутњак да завршимо обоје! Хтео је да убије и мене и себе - запрепастила је Лепа својом исповешћу.

(Србија Данас)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".