Бивша ријалити учесница Јелена Голубовић, већину новца који је зарадила у ријалитију уложила је у градњу куће на Авали, где проводи доста свог времена.

Она је пазарила плац надомак Београда и изградила некретнину по свом укусу.

Јелена је купила имање на Авали, а почетком 2020. године је завршила изградњу дрвене куће, што ју је коштало скоро 300.000 евра.

Фото: Н. Скендерија

 

Јелена се дуго размишљала да ли да купи плац на Ади или на Авали, али се ипак определила за брдски предео јер, како је тада рекла, на Авали је имала бољу понуду што се цене тиче, али и саме величине плаца.

- Најпре сам купила плац, па смо почели градњу, која се јако одужила. Имали смо свакаквих проблема, а највише с водом и струјом. Коначно је недавно све решено, и сад могу да уживам на Авали. Имам најлепшу кућу у овом делу Београда, сви ми кажу да их подсећа на луксузне планинске куће на Алпима. Тамо одлазим углавном викендом, јако ми прија природа због проблема с гласним жицама. Остаје ми да се сад посветим детаљније унутрашњем уређењу. Током лета могу да се сунчам гола, нико ме не види са пута. Имам и дивне комшије, увек су ту да ми помогну - рекла је Јелена својевремено.

Иако је Голубовићева по професији редитељ, решила је да се крајем прошле године окуша у још једној професији. Наиме, она је добила и званично диплому медијатора - посредника у решавању судских спорова, и то од Министарства правде Републике Србије.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".