Менсур Ајдарпашић је Минина велика љубав. Њихова турбулентна веза била је таква и у Задрузи, али и у стварном свету, која је на крају и окончана. Мина наводи да је разлог за то, умешаност многих људи из њиховог окружења.

"Било је много лепих тренутака, много ружних. Али не бих себи ово поново допустила. Знам колико је он пропатио, знам колико сам ја. Колико сам пропала у физичком смислу, колико је он постао психички лабилнији. Ми смо били зависни, па смо се од зависности лечили. Он се лечио од овог односа, али и ја. Ишла сам код психијатра, тражила сам помоћ јер је био превише посесиван однос, турбулентан. Његова подржка мене не воли, они су много утицали на наш однос. Да није било њих наша веза би трајала", рекла је Мина за "Еспресо".

Она се осврнула и на његову нову везу са Милицом Веселиновић.

"Мислим да је он у ту везу ушао из ината. Он константно говори о мени. Како сам га ја више волела, како сам ја ово, како сам ја оно. Мислим да веза Милице и Менсура није права. Он као човек је добар, не могу да грешим душу. Али са њим треба знати. Ја сам према њему постала апсолутно равнодушна", изјавила је бивша задругарка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

Задругаркина највећа подршка су мама Ивана и брат Борис. Јавност зна да је одрасла без оца, али уз неизмерну љубав мајке и баке, која је нажалост преминула. Открила је у каквом су тренутно односу, будући да Мина никада није коментарисала свог оца у медијима.

"Ја нисам са њим ни у каквом контакту. Кад је требало да се дође до неке истине, није могло. Сада ме не интересује да ли је он ту. Да је он требао да ми буде отац он би био уз мене од како сам се родила,а не да ми се појављује кад не треба. Када је бака преминула ја сам му се јавила и тражила да дође, али смо ушли у неку расправу и ја сам га избацила из куће. Јер не може неко да дође у моју кућу да ми се дерња", рекла је Мина о свом оцу.

(Еспресо)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".