– Ја се не радујем кад ми се нешто лепо деси, јер врло добро знам да ће брзо сузе да ме спуцају – рекла је Сандра.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Певачица и ријалити такмичарка Сандра Решић испричала је потресну животну причу, а тиче се њеног покојног оца, певача Нина Решића.

Сандра је својевремено испричала да се са оцем упознала када је имала 12 година, да је желела, али није успела да му буде на сахрани, а сада је открила нове детаље.

– Ја се не радујем кад ми се нешто лепо деси, јер врло добро знам да ће брзо сузе да ме спуцају – рекла је Сандра.

– Да ли је могуће да срећа тако кратко траје, а туга дуго? – рекла је Мц Алекс.

– Само нека секирација, цео живот. Ово са Дејаном сам проживела као да се десило мени и Цици. Насекирала сам се за два живота, јер искрено никад толико временски нисам провела са неким кога нешто толико боли. Био је у боловима, али и ти јауци кроз кућу…То је било језиво и мислим да је имала неко минијатурно, па није олакшање, него само да га више ништа не боли. После ћалета мог, то је друга трагедија која ми се десила. Опет сам била ја та која се није расплакала. Све време размишљам сад, цео живот се секирам, прво за стан и то, као нешто основно. Кад сам после стасала и кренула на факс, имаш нешто своје, кренула сам да успевам у нечему своме. Друга година сам била, ћале ми је умро. Нисмо ми живели од њега, поготово што је он тих последњих дана није ни имао и увек је некако бежао код нас, јер смо ми били ретки у његовом животу. Дође код нас кад га сви разочарају, кад му сви све узму, он спакује 2 тренерке, 10 пари гаћа, 10 књига и дође код нас.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

– Онда, таман што сам почела да успевам, умре он, моја кева изгуби посао. Ја нисам тад имала где, нисам могла да чекам неке боље дане да би то што сам замислила да се оствари, није могло да се чека, није се имало. Кренула сам да конобаришем негде, мислим буди Бог са нама. За све то време се ми селимо, годину дана, две године и опет кад сам кренула то такмичење, имала сам неки циљ. Кад сам почела да певам, мислим бити певач у Београду је јако тешко, није лако изборити се да постанеш радни певач. Нисам имала ни микрофон, нисам знала песме, али идем да радим за 10 евра, а толико ми кошта изнајмљивање микрофона. Радим тако и надам се бакшишу, да би имали да преживимо, али се опет вратим у минус, у минусу сам. Немам ону карту и молим Бога да до те кафане где сам радила. Ја сам се тако за две године изборила да будем једна од три радна певача у Београду, али сам се борила као коњ. Нисам јела, ни спавала. Почела сам да радим са бендом и две године сам радила са њима – рекла је Сандра, па је наставила:

– Нисам знала где се будим и где спавам. Упоредо сам радила и београдске свирке. Кад имају свирку у клубу, ја сам ту по Београду и радим свирке. У једном моменту нисам више знала и нисам више имала. Решила сам да дам отказ, није више било гласа, ноге штикле, па онда слупам тај ауто. Не знам ни чија је то кривица, али нисам спавала, радили смо свадбу до ујутру. Цица ми рекла да заспим било где, неки мотел нешто, а ја срећна да што пре донесем мајци паре и слупам цео ауто, смрскам. Тад сам им дала отказ и онда је човек који је био уско повезан са њима, изађе из затвора и ја схватим да све то што су они од мене одвајали, није требало уопште да се одваја. Не само што не треба, него се по једно сома евра тако склањало, а да ја ни не знам. Он је мене ојадио за једно 10 сома евра. Нема везе, преживим ја и то, па сам се тада и стабилизовала тада. Цица и ја смо се тада тргли, па сам се спремила за то такмичење. Спремала сам се два месеца за тај наступ и три дана пред наступ, умре ми Сики. Уопште се не сећам како сам изашла. Нисам чак ни успела да гледам тај наступ, радила сам 18. рођендан неки.

– Све пре тога као медијски линч. Ја сам копиле, мајка ми кур*а, отац ми оставио у аманет да уђем у финале, ма пакао. Не знам како сам изгурала ту годину, тј. кроз маглу се сећам, е онда креће борба у фирми где сам потписала уговор. Докажи се, покажи се, буди међу првих пет. Таман кад сам постигла неку цену, само чуваш неке паре, све је било пресипање из шупљег у празно. Не могу да очекујем да вредим толико, а да ми песме и спот буду трећеразредни. Била ми је жеља да коначно стигнем у тај Берлин, да почнем да певам на тим ромским свадбвама. Ја ту музику волим. Само што ми се то остварило, ево је корона. Ја имам свест да неко живи горе од мене и да неко нема ни тај трачак среће, али цео живот тако из жупљег у празно. Узми тамо, да би дао овамо. Кад ми је стигао позив овде за ово, ја нисам ни мислила да могу ово овде. Многима сам рекла свака ти част, јер сам мислила да нећу моћи ово. Кад ми је стигао позив, села сам и помислила, толико смо се намучиле у животу, исто ме све хвата. Помислила да ли ја могу овде десет месеци. Помислила сам, Сандра, можеш ти ово – рекла је Решићева.

– Знаш зашто си овде, зато немој да плачеш тако за неке глупости. Проживела си све и свашта, што би сада – додала је Мц Алекс.

– Не причам ти ја о томе, кажем да кад сам улазила, знала сам да се нећу бавити тиме овде. Знала сам да ћу ја тако да коментаришем и да ћу морати тако да циркулишем. Могла сам да се угасим и да само лежим по гарнитуарама. Ја сам одабрала да живим у ријалитију. Много сам ја преузела на себе, читавих 10 година сам узела на себе – плакала је Сандра.ла да живим у ријалитију. Много сам ја преузела на себе, читавих 10 година сам узела на себе – плакала је Сандра.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".