Она је написала и књигу о њему под називом "Синиша, мој отац". Викторија неретко дели објаве посвећене њеном оцу, а последње што је урадила у његову част је одушевило и разнежило многе.

Наиме, Викторија је свом оцу посветила тетоважу на којој пише "тата" и која за њу има посебно значење, а реч исписана унутар исцртаног срца осванула је на њеној руци.

- Увек сам говорила да имаш супермоћи, тата. Сада си на пример, постао невидљив. Али увек и заувек ти и ја, једно поред другог као на овој слици. Никада није ни било другачије од мог рођења. Волим те тата - написала је у опису једне од многобројних фотографија са оцем, а она коју је јуче поделила многима је натерала сузе на очи:

Викторија је недавно уз емотивну фотографију написала и коментар као одговор свим душебрижницима:

- Кад ме питате како то радим, како се смејем са пријатељима, излазим на вечере, играм, певам, како живим поново, одговорим да сам ја татина ћерка. То да плачем, да не реагујем и не живим није оно што ме је учио. Живим и живећу сваки секунд свог живота да бих га учинила поносним. Данас сам девојка каквом ме је отац васпитавао, знам да је поносан на мене, осећам то - написала је она.

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".