На инстаграм страници "8 ари среће" коју заједно уређују и воде пар из Србије, Ивана и Анеј. Пре два дана су на тој страници освануле фотографије које показују бројне повреде које је Ивана претрпела, али и њихов аутомобил.

Олуја је затекла Ивану у вожњи у Краљеву, али пре него што су показали повреде, они су се обратили својим пратиоцима.

Језиве повреде по целом телу

Фото: Инстаграм принграм/8_ari_srece

 

- Пре свега надам се да сте добро, да олује нису нанеле пуно штете вама и вашима - стајало је у уводу серије сторија.

Фото: Инстаграм принграм/8_ari_srece

 

Ивану је у вожњи ка Краљеву затекла олуја. Она је успела да сиђе са коловоза, али већ кроз пар секунди је стакло на вратима пукло и разбило се по њој, те је она почела да крвари. Ивана је од страха истрчала из аута, а град је толико био страшан да је добила повреде главе, рамена, али и по целом телу.

Заштитио ју је пролазник који је на себи имао кацигу и ранац. Град је био све јачи, па су се вратили у ауто, где су се сакрили до краја олује. По целом телу има модрице, копче на глави и леђа су цела изгребана.

Фото: Инстаграм принграм/8_ari_srece

 

Доктор није могао да верује

Ивана је дошла код доктора, а он није могао да поверује да су повреде од града, већ је помислио да ју је неко тукао. Био је тог уверења све док није добио слике настале током олује.

Фото: Инстаграм принграм/8_ari_srece

 

Они су се опет огласили у виду неколико порука у којима су изразили захвалност свима који су били уз њих.

Фото: Инстаграм принграм/8_ari_srece

 

"Много вам хвала на порукама подршке. Повреде су много веће него што смо до сад могли да појмимо шта град може да уради. Ивана по целом телу има модрице и посекотине. Тек синоћ смо покушали сви заједно да реконструишемо, помоћу мојух позива, колико је све трајало. Ја сам са Анејом имала разговор у 16:54 до 16:56 где сам му рекла "кренула сам од куће, сунце је јако, али небо ми је чудно". Он ми је рекао, Иво ако случајно крене град обавезно се склони са пута, нека је и зауставна трака и само чекај да прође. Немој да возиш по граду. У 16:58 позивам на 20 секунди другарицу на чији сам рођендан кренула, хтела сам да јој кажем да ако ме ухвати невреме мораћу негде да станем и да ако касним се не уплаши. У тих 20 секунди креће град и ја схватам да креће хаос.", написала је Ивана у објави на њиховом Инстаграм налогу "8. ари среће" , а која је изазвала велку пажњу јавности услед слика које су је пратиле

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".