Милић Вукашиновић због јаких болова недавно је прекинуо одмор са супругом Сузаном, па је на њен наговор потражио лекарску помоћ.

 Рокер ће како је открио већ сутра имати операцију анеуризме.

Милић Вукашиновић тренутно се налази на клиници за кардио - васкуларну хирургију у Београду где чека операцију. Како је и сам признао иако не воли да иде по лекарима, а поготово не да лежи у болници јер му не дозвољавају да пуши, да нема страх од операције и могућих компликација.

Фото: sarics

 

 

- Одемо на ултразвук леве ноге, кад анеуризма. Онда су ми гледали и десну ногу, кажу има и на њој, али мање. Ипак, прво ће ријешити леву ногу, која ме боли ужасно. Убија... Ево, чекам операцију биће данас или сутра. Обавили су све претраге, скенирали су све, тако да знају шта све треба да раде - објаснио је рокер и рекао да после низа операција које је имао нема страх иако има 73. године.

- Недавно сам оперисао две киле (брух). Имао сам раније још неких операционих захвата. Нема страха кад операција треба да се обави - објаснио је рокер коме је 24 године млађа жена Сузана највећа подршка у овим тешким тренуцима.

(Dnevni avaz)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".