Певачица је на свом Инстаграм профилу показала како изгледа кућа у којој је одрасла. Рођена је у Приштини, али је пре него што се удала живела у селу Бабин Мост које се налази у околини Обилића. 

Јана је из кола снимила како изгледа њена кућа, а тај призор је многима натерао сузе на очи. Песма коју је поставила је појачала емоције. 

Фото: Принтскрин/Инстаграм/janavip2011

 

Реч је о песми "Без завичаја среће нема", а све ово је изазвало лавину емоција како код ње, тако и код њених пријатеља и пратилаца.

Јана је неколико пута истицала колико је везана за свој родни крај. 

– Када ми неко спомене мој родни крај, обузму ме најлепше емоције. Подсећа ме на скроман живот који смо водили на селу, на моје покојне родитеље за које сам била много везана – казала је Јана и додала:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/janavip2011

 

– Ја сам се на Косову родила, поносна сам на своје Косово, на своје село и на место где сам одрасла. Ја сам 1997. отишла. Тамо је живот био много леп, ја нисам имала проблема, рано сам почела да се бавим овим послом, лепо смо се слагали и са Албанцима, понела сам дивне успомене. Врло често одем доле, 2 пута годишње. Тамо ми живе и стриц и тетка, одем, обиђем своју фамилију. Сваки пут плачем, емоције су ту, и кад причам о Косову а не кад сам доле. Кад уђем у своје село то су сузе радоснице. Нажалост моји родитељи нису живи, па ми буде још тужније кад сам у мом селу – рекла је она у једној емисији.

БОНУС ВИДЕО: