- Не знам какав аутомобил је Ана купила, али не сумњам да је добар јер она има добар укус, фино изгледа -  рекла је на самом почетку, па додала:

- Нисам ја добар саговорник на тему старлета, јер једино Сорају поштујем, јер она има ниво. С њом могу да попијем кафу, а с другима, нек се не наљуте, не могу - рекла је она.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sara 🧿 (@sorajavucelic)

- Сораја је интелигентна и уме да се понаша. Пиле смо кафу једном и она је стварно ниво. Није сељанка као друге, без љутње. Културна је. Ја се, иначе, не дружим с познатим личностима и неће ме нико видети да седим с њима. Ја сам већ рекла да немам проблем да седим од ку*ве, преко проститутке, па све до шефа државе. - Sedela sam na kafi i s najvećim kriminalcima, i sa serijskim ubicama, ali se ne družim s njima. Sednem na te kafe samo kada mi neko od njih treba da bi došao da bude gost u Jutarnjem programu. Družim se samo s ljudima koji imaju dobru dušu. Ne treba mi novac od prijatelja, samo to da se cenimo međusobno i da stanemo jedno iza drugog kad je to potrebno - закључила je Jovana.

 

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".