Према речима извора из истраге, Б.Д. је примио ударац након чега је пао на паркинг и изгобио свест, али су насилници наставили да га шутирају.

- Још се проверава које су повреде довела до оваквог његовог стања. Он је хитно пребачен у Београд у болницу, где лекари дају све од себе да му спасу живот. Био је у бесвесном стању - каже саговорник Курира.

Због сумње да су му нанели тешке телесне повреде ухапшени су Д.Д. (20), С.Б. (22) и Ђ.Л. (23). Двојица су ухапшена одмах, док је полиција за једним трагала.

Како се сазнаје, претучени Б.Д. је познат у свом крају као хуман човек и увек спреман да помогне.

Поводом немилог догађаја огласио се и председник општине Богатић, Милан Дамњановић који је изјавио да оштро осуђује напад на ветеринара и да све институције система морају стати на пут агресији.

- Најоштрије осуђујем напад на нашег суграђанина Б.Д., уваженог члана наше локалне заједнице који се десио пре две вечери. Морају се знати границе у поштовању људског интегритета, слободе и достојанства. Нажалост, сведоци смо тога да постоје индивидуе које деструктивно понашање и своју агресивност исказују на овако бруталан начин, а то је нешто чему све институције система морају стати на пут и то не само у овом случају - написао је он на свом Фејсбук профилу и додао:

- У овом тренутку најважнији је живот нашег суграђанина и зато се сви заједно помолимо за његов што бржи опоравак.

БОНУС ВИДЕО:

ЈЕЗИВ СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ: Камере забележиле тренутак када је Јоровић убијен у Алтини

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".