- Само два дана делила су нас од поновног сусрета и дружења са нашом колегиницом, јер је Ивана овог понедељка требало да се са породиљског одсуства врати на свој дугогодишњи посао софтвер девелопера еКапије.

Како пишу, девојка из Косовског поморавља, математички геније, остварена жена, доброћудан, дружељубив и духовит члан колектива, једна од оних особа које нико никада не оговара јер је немогуће замислити да за тако нешто може да буде повода, постала је жртва једног дивљака и магарца каквих су наши друмови, нажалост, пуни.

Фото: Фејсбук

 

"Иванина беба неће имати сећања на мајку"

- Наше мале дивљаке и магарце, наиме, не уче да ће, када порасту, такви мамини и татини синови постати - велики магарци, а то, с обзиром на неизбежност друмског саобраћаја, значи и потенцијалне убице. Овај полусвет посебно је опасан кад заседне у аутомобиле са 150 коњских снага или више. Ти коњи предметном магарцу, размаженом и пуном себе, дају самоувереност да је дорастао - за коња. По његовој мери је, од свих путева, само аутопут са засебном, коњском траком. За њега ограничења не важе. Види ли какав ауто испред себе, он мора да га престигне, као на тркама, одлучан да стигне први на циљ – који? – и да му, уз то, буде забавно - пише еКапија.

Како наводе, због нечијег недостатка поштовања за најосновнију вредност каква је светост људског живота, нестало је зреле и часне, осећајне и емпатичне жене. Од четворо Иванине деце, најмлађе, још беба, неће имати никакво сећање на своју мајку, коју смо сви толико волели.

- Збогом, драга наша Ивана. Није нам се дало, овог понедељка. Твоја еКапија - саопштио је овај портал.

Подсетимо, саобраћајна несрећа се догодила у суботу, када је Лука Т. (26), возач "шкоде" је из правца Бистрице ка Новој Вароши, на деоници између два тунела претицао возила на делу пута где је претицање забрањено саобраћајном сигнализацијом, изгубио је контролу над шкодом и ударио у "волксваген туран" који је возио Б. К. (41), супруг настрадале жене.

Како смо писали, Лука Т. у свом досијеу већ има два саобраћајна прекршаја.

БОНУС ВИДЕО:

ЈЕЗИВ СНИМАК ЛИКВИДАЦИЈЕ: Камере забележиле тренутак када је Јоровић убијен у Алтини

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".