- Јуче су установили на скенеру да ми је пукла грудна кост целом дужином јер сам био тврдоглав. После саобраћајне несреће, која је била пре пет дана, нисам ишао на прегледе, наступао сам тако пун гас. Мислио сам да је све океј, али сам угрозио себи здравље - рекао је Десингерица и додао да га то неће спречити да наступа иако би требало да одмара:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Stefke TV

 

- Требало би да откажем све наступе, да лежим, али Десингер није цава. Самоиницијативно ћу доћи на наступ, само ћу морати мало да смањим гас, што је веома тешко, али покушаћемо нешто. Биће све океј. Идем поломљених груди на наступе, па ако ми буде много лоше, не знам, колабираћу - испричао је у свом обраћању на Тиктоку српски репер.

Подсетимо, Драгомир Деспић је након несреће објавио снимак уништеног аутомобила, како би апеловао да им неко помогне.

Они нису знали где се налазе, због чега је и објавио снимак како би неко од његових пратилаца позвао полицију и Хитну помоћ да дођу да им помогну.

- Нека неко позове Хитну помоћ или полицију, молим вас, не знам ни где сам, нема пута нигде! Буквално смо слетели не знам ни ја где! Угасиће нам се телефони! - говорио је репер у видеу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".